Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Абсолютно з вами згодна 😊
-
Я лише сподіваюся, що вечірка пройде без тухлих помідор і поліції 😛
Не всі, хто носять вишиванки і розмовляють українською, є справжніми українцями.
Зустрічала різних. Для мене особисто, то є позиція щодо війни і любов до батьківщини.
-
Для мене ви всі рідні, хіба б звали рашистів на любі землі... ось тоді і помідори і т.д.
-
Усіх присутніх хочу попередити що на зустрічі я можу спілкуватись російською,бо коли я вип’ю важко контролювати свій язик😅
-
Повністю згодна з пані Юлею,дякую вам за такі слова
-
Я не проти якщо час від часу в когось вискакують фразочки російською, хтось тільки переходить і частково говорить російською, суржик.. але якщо я зараз прийду на зустріч а там явно будуть говорити російською то мені не буде приємно там знаходитись.
-
Я дуже буду старатись нікого не образити,але я буду переходити на іншу мову коли це буде зручно
-
Я збирала зустріч українок усіх релігій та мов так що якщо комусь не буде комфортно ви зможете зробити ваш вечір без інших мов окрім української,а в сб 19.11 всі будуть розмовляти як хто хоче,хоч на ївриті аби людині комфортно було
-
Вільно вільно вільно )) Кожен має почувати себе комфортно,так як звик ,так як хоче.Позиція всіх присутніх і так зрозуміла ,то нащо вганяти в рамки ) Більшість тут присутніх втікла від війни і ті хто залишився досі всі спілкуються так як звикла більша частина України.Півірте є багато проблем і люди виживають ту зиму в Україні .Без світла ,води,деякі зв’язку і їжі. Я поважаю кожну позицію ,але це тільки діло кожного .І не справа в тому Кто добрий Кто поганий .
-
І Так пані Олено,там будуть люди які спілкуються російською
-
Мені дуже подобається твоя позиція.
-
Дуже дякую♥️
-
Дівчата, а коли ви зустрічаєетесь та де? Була у відпусці (інтернет- відпустці теж) і прогавила усю інфу )
-
Це я відповіла російською на рос коментар . Якось не приділила уваги на це . Вибачаюсь)
-
В закріпленних вся інформація,тицяйте двічі на закріплені повідомлення 🥰
-
oooops, tahnk you 🙊
-
Я також не в захваті від 100% російської, але... помідори і важкі предмети заберу подалі, щоб в лютому стані хтось не наробив буби 🤣
-
Ми сюди перейшли з групи Українки Ванкувера, де тільки українська або англійська, весь цей час переписувались українською, і назбиралось 170 людей яким все підходило. Впевнена, більшість спілкується або намагається спілкуватись українською.
*редагування - це починалось як відповідь вам, але перейшло в більш загальне звернення, і забула поміняти з “reply” Це до всіх:)
-
Дівчата, ми постійно стикаємося з одним і тим самим вибором: Чи є різниця чи какая разніца. Кожен з нас мусить зробити цей вибір. І поки не зробить, буде мати челендж і запит визначитися і обґрунтувати свою позицію.
Ми всі емігранти, легких шляхів не шукаємо і готові до труднощів, егеж?
Все на часі, все важливо. Різниця є. Мова має значення. Всі труднощі подолаємо, аби бажання.
Припру літру мартіні, щоб не переходити на орківську було трохи легше і веселіше:) Ну й шо, що суржик, всі з чогось починають! Фігня! Все вийде!
-
Хоча, можемо погрвти в гру (якщо то комусь допоможе):
- обгортаємо людину, яка дістала всіх, в bubble wrap (от як то буде українською, хтл зна; бульбашкова обмотка 🤣?)
- кидаємо стресовими м'ячиками (по обличчю не бити і всі не захищені зони тіла також). Хтось може переможе!