Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Чомусь я вже думаю що це буду я😏я зразу прийду в бабл рап,але одна рука буде з джин тоніком,хто попаде в стакан +10 балів 😅
-
А теперь на перекор всім хто проти я хочу на зустрічі спілкуватись російською мовою,бо ненавиджу коли мені щось забороняють🥲
-
То підемо в такому сумному випадку разом і органузуємо групу, де учасники точно визначились зі своєю ідентичністю) Але сподіваюся, що все буде добре і так
-
Ніхто не забороняв. Це нормально, якщо людина не може після війни толерувати мову ворога Точно так само, як ви маєте право розмовляти російською з тими, хто з ти згоден
-
А я , можливо, крім караоке, придумаю ще конкурси . Ок?
-
Це мене дуже тригерить,будь ласка,поважайте один одного та всі мови світу,як сказали вище важливо як ти відносишься так як допомагаєш, а мова в моєму випадку це ресурс щоб донести інформацію,всі залишаться при своїй точці зору та це нормально,але не треба негативу якщо хтось спілкується мовою яка вам не подобається
-
Пристойні та не дуже 😀😀😀
-
Дякую всім за вашу позицію та думку я її поважаю та дуже постараюсь зробити так щоб ніхто не образився
-
То не російське вам псує,а ваш світогляд😅 але добре,всім дякую за увагу гарного дня дівчата ♥️
-
Не треба мабудь нас 30+ людей буде дуже важко організувати всіх
-
Оо а це повага по-вашому до думок інших, прикол)
-
Нас роз'єднує категоричність, а не мова. Крайности. Я за толерантность
-
Дякую
-
Twister ))) will be very interesting seeing us in all poses :)
-
Мова була способом передачі інформації до війни, а під час війни ми бачимо, що перше, що росіяни роблять з окупованими містами - завозять російські плакати на бігборди, палять українські книжки, перейменовують вулиці російською + всюди росія хоче "захищати" російськомовних. Тепер мова - спосіб розповсюдження культури і наративів. Хто з цим не згоден - ваше право, але не ображайтесь, що з вами хтось не хоче спілкуватись.
В мене нема ніякого бажання сприяти розповсюдженню російських наративів через їх мову. Як і нема бажання, щоб мене знову 'спаслі' від хорошого життя.
Якщо це когось ображає - можете зі мною не спілкуватись на зустрічі, я зрозумію.
-
P.S. якщо це має значення - я говорила до війни все життя російською. Дуже тепер про це жалкую
-
В мене є)) якщо зможу прийти , то візьму ))