UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
але з ногами треба уважно, якщо в суперсторі брати, вони там можуть бути вже вонючі, довелось вертати😑
-
не знаю, ноги краба які ми брали розморожені вже, то були дуже смачні. клешні невеличкі в пачці запаковані брали в заморозці, то на смак як вата
-
Имхо, абсолютно такая же херня)
-
Там все чітко написано, але Питання потребувало роз'яснення, яке я вже з'ясував. Дякую
-
Screenshot (Oct 19, 2023 10:53:09)
-
Привіт! Можливо когось зацікавить , відповів мені ріелтор Ось ж така 3 bedroom 2300$ Його телефон та email (403) 8299835 Calgarysouth@mainst.biz
-
Спасибо)
-
ми в safeway беремо і палички і типу «мʼясо» крабове. сам краб на багато смачніше, але на салат ок
-
І так, в інструкції чітко написано, що вам спочатку треба подати декларацію, щоб вона була оцінена, а вже після можна зареєструватись.
-
Для подачі вам не потрібен електронний кабінет. Я робила через інший сайт (попередньо отримавши форму Т4), з нею подалась і мені нарахували поверення. Вже тільки після цього можна зареєструватись і все працювало по цій інструкції.
-
Они конечно совершенно не такие как у нас по вкусу, но для крабового пойдет
-
Так вибачайте не ви автор інструкції, ви дали посилання. Якщо в інструкції все чітко, а у людей все ще виникають питання, то мабуть таки інструкція не дуже чітка. Тому є нюанс з тим як податись не маючи електронного кабінету. Тому правильна відповід на це питання - яким способом подати декларацію без електронного кабінет. Замість цього ви людям даєте посилання на інструкцію яка знаходиться там звідки люди прийшли з питанням. Тоб-то відповідь це вивести людину з цього шляху на правильний, проінформувати наприклад про інший спосіб подачи, а не писати багато повідомлень, які по суті не вирішуючи питання.
-
Оо, никогда не замечала их, супер, спасибо)
-
В отделе, где рыба продается
-
Co-op, Superstore
-
Подскажите пожалуйста где тут можно купить крабовые палочки? (Я так понимаю что в европейских магазинах, но может еще где-то есть)
-
Там много есть вредного, но очень вкусного 😁
-
С крабом я покупал в t&t
-
дякую
-
ніколи не бачила з крабом у фрешко. скоріш за все за такою «екзотикою» треба в Калину
20 Jan 2023, 19:11
184422/376062
20 minutes ago