UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
marketing specialust був. Нок не помню. щас надо что-то similar
-
А яка професія? Який нок?
-
Так, попередньо відправивши офіцеру новий джоб офер і щоб він дав добро на зміну. Плюс нова робота також має виконувати усі умови пронрами аос
-
да, это понимаю. ну там "Подобные")
-
І вам треба знайти роботу, де ви будете виконувати такі ж самі обов'язки як на минулій
-
Раз в несколько мес я выставляю инфо для понимания стоимости вет услуг… Операция на колене у собаки. Стоимость и подробно расписано что и сколько в фото. Еще раз напоминаю о том, чтобы обязательно рассмотреть вариант страховки для вашего питомца❤️
-
Привіт, можливо хтось в темі. Чи можу я змінювати роботу повністю зі зміною професії або хочаб тільки роботодавця після того як отримав номінацію і вже як 5 місяців подав на піар по програмі opportunity stream? І ще таке: чекаю на AOR вже 5 місяців і глухо, хтось з таким зіткнувся?
-
Складніший шлях, бо два роботодавці а різниця в місяць і з січня нового року - один.
-
$80
-
хто ж знал. написать можно было что угодно на первой работе))
-
Раніше
-
Так, просо у вас професія виходить висококваліфікована
-
ну либо если 20+/час и 30 часов в неделю то тогда точно нормально
-
я про один нок, да. все верно
-
Можна… нам забронювали. Потрібно звязатися з волонтерами і заповнити форму…
-
С ноком там интересно после подачи выходит. встретил ситуацию где был разрешен с одного нока на другой в рамках той же сферы (айтишник с одного отдела в другой 2175 -2174)
-
Ну до номінації не можна змінювати НОК, після номінації можна і нок змінити, але не рекомендується
-
да. опыт должен быть суммарный и на подобной должности. сидеть у одного работодателя слава богу не заставляют
-
Всем привет) ‼️СРОЧНО нужна помощь‼️ Возможно кто-то летит ближайшее время в Украину. Нужно связку ключей взять и в Украине по НП отправить. Отблагодарим🙏🏼
-
Я не змінювала роботдавця, але читала, що люди так роблять і консультант писав, що в Альберті в принципі можливо
20 Jan 2023, 19:11
206011/375343
24 minutes ago