UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скину у приват Вам.
-
Україномовні чи російськомовні працівники банків 1. ВМО 6550 Macleod Trail SW, Calgary, AB T2H 0K6( рос мова) 2. ТD bank, 69 Shawville Blvd SE ( Родіка)(рос.мова) 3. CIBC, 19587 Seton Cres SE,unit 600 ( Marinela Bazavan) (укр.мова) 4. BMO 727 17 Ave SW, Irakli Tsotsoria
-
Всем привет! Подскажите, может кто-то как я в первое время, когда не было номер Health Card, также оплатили прием у доктора, а потом возмещали эту стоимость. У меня сын заболел и сильно кашлял, пришлось ехать в walk-in clinic. Поделитесь опытом как вы это сделали. 🙏
-
Так, дружині погодили в ВМО на 2500. До речі, можу підказати відділення де працює дівчина з України, але вона там ніби не кожен день.
-
Выбросила все коробки и инструкции, разложила в три пакета на три багажа( летели вдвоём, но третий докупали), ооочень много и разных лекарств, проехали- пролетели 5 стран и нигде никто не задал ни одного вопроса, летели с Нидерландов. Мой опыт.
-
Як то не несе??? Не так сфоткає жіночку, на фото виявиться, що у неї є перші зморшки, а це стрес, а це психолог, а це доведення до самогубства (чоловіка) . Ні-ні, фотограф, це хранитель порталу в четвертий вимір ака час (одна з найбільших загадок мірозданія). Не можна всіх підпускати.
-
Як ми знімали житло продовження. Ми приїхали по адресу в будинок компанії Бордволк. Будинок був великий, 12-поверховий, що особисто мені дуже сподобалося, бо канацці, мабуть, дуже люблять натуральне, і тому вся малоетажка тут із гі..а і палок, а коли будують високі будинки, то ще трохи цементу добавляють. Ми стали перед скляними дверима, три рази видихнули, набрали номер манажера, двері гостинно розблокувалися і ми пірнули всередину. Всередині було як в прихожій непоганого ресторану середньої руки, на стінах висіли картини великих, але невідомих нікому абстракціоністів. Було чисто і пафосно. Манажером виявився лощоний афроканацкій гевал (який на повєрку виявився привітним і мілєйшим человєком). Я шарив руками в рюкзаку, збираючі свої паперові фількіні грамоти, які мали переконати манажера, що ми дуже правильні люди і вобше круто стоїм по жизні, надьожні і лагідні, і того достойні жити в цій люксовій общазі. Але в горлі почало пересихати і я поняв, що зараз замість ісполнєного достоїнства спіча я щас видавлю щось дуже жалібне на кшталт "Пустіть нас тут жити умоляєм". "Ми тут тоєво, еее, рядом їхали, общим вот у мене бумаги, виписки, ми тут, еее, подумали", - почав я дрєбезжащім діскантом городити якусь дічь. Адміністратор секунд десять на нас зачудовано дивився, потім перебив і каже: "Що ви мені тут пи..дите, я вас, блєдноліцих койотов, за милю проти вітру во врєма грози з градом наскрізь бачу. Давайте бабло за три місяці вперед і тенант іншуренс, і першого числа заїзжайте". Це було велике щастя, бо я вже почав було вивчати де великі холодильники продаються, аби заїхати і попросити коробку для облаштування гньоздишка після того, як айрнбі висосе всі гроші. Першого заїхали, живем, задоволені. Упрєждаю можливе запитання свіжпоприбулого читача, який ще не встиг розібратися в базових канацких побутових реаліях, і хоче запити чи дорого. Перефразую хохму: коли верблюда запитали чому у тебе спина крива, він запитав "а що у мене рівне"? Тобто, а шо в Канаді дешево? Канада кльова країна , бо тут формула "робиш-маєш" працює, і коли приймаєш її, до за пару місяців зизоокість від споглядання рахунків щезає і починаєш починаєш сприймати все так, ніби по -другому і не жив ніколи.
-
РОБОТА . JOB. Організаціі – які допомагають з підготовкою та пошуком роботи в Калгарі. 1) Job search support - TIES (The Immigrant Education Society) – безкоштовно онлайн підтримка стратегія пошуку роботи – резюме – підготовка до співбесіди. immigrant-education.ca/job-search-support/ e -mail: [email protected] e -mail: [email protected] 2) Employment Bridging Program -Immigrant Services Calgary безкоштовна підтримка – індивідуальний карьєрний коучінг -написання резюме та сопровідного листа -підготовка до співбесіди www.immigrantservicescalgary.ca/start-here/#jobs Щоб призначити зустріч безкоштовної консультації із працевлаштування відправте електронного листа на адресу : [email protected] or call 403-538-8348. 3) CAREER DEVELOPMENT & JOB SEARCH SERVICES - Centre for Newcomers (CFN) www.centrefornewcomers.ca/careers Допомога з працевлаштуванням, яка включає індивідуальні тренінги щодо прийому на роботу, рекомендації керівників, прямі зв’язки з роботодавцями, заходи щодо найму та підтримку у збереженні роботи .Служба оцінки (IQAS).Послуги Центру пошуку роботи з безкоштовним Інтернетом, використанням комп’ютера, факсом, публікаціями ресурсів із працевлаштування, дошкою з вакансіями з оновленими оголошеннями про роботу, друком резюме та консультантом із ресурсів, який допоможе із запитаннями щодо пошуку роботи. Щоб записатися на прийом, зателефонуйте за номером 403.569.3325 або електронною поштою [email protected] 4) Employment Services – Calgary Immigrant Women’s Association (CIWA) ciwa-online.com/employment-services/ Ці програми готують жінок-іммігрантів до працевлаштування в таких сферах, як: догляд за дітьми, роздрібна торгівля, громадське харчування (фаст-фуд і посади кухаря), охорона, обслуговування клієнтів, адміністрування, бухгалтерський облік, усний і письмовий переклад і багато іншого e-mail: [email protected] 5) Центр кар’єри та працевлаштування -Calgary Career and Employment Centre- www.mcgcareers.com/calgary-career-and-employment-centre-2/ Центр кар’єри та працевлаштування MCG Calgary безкоштовно надає послуги з кар’єри та працевлаштування для всіх жителів Альберти віком від 18 років. Наша головна мета —надати вам негайну підтримку у працевлаштуванні за допомогою різноманітних послуг. e-mail: [email protected] 6) Інструмент планування кар'єри та пошуку роботи - Calgary Public Library – Welcome to LearningExpress Library www.learningexpresshub.com/productengine/LELIndex.html#/learningexpresslibrary/libraryhome 7) CCIS (Calgary Catholic Immigration Society) –підтримка новоприбулих з України -курси www.ccisab.ca/services/services-for/professionals-job-seekers.html Програма попередньої підготовки електриків ,підготовки сантехніків перед практикою, Наставництво з інтеграції .Промисловий механік (фрезерувальник) і інші . 8) Молодь віком від 15 до 24 років має доступ до БЕЗКОШТОВНИХ послуг з кар’єри та працевлаштування - Youth Employment Centre www.calgary.ca/careers/youth-employment.html 9) Prospect Employment Services – Prospect helps people get jobs Якщо вам потрібна порада чи консультація щодо кар’єри, зверніться до наших експертів. У нас є поради щодо пошуку роботи, як створити чудове резюме та супровідний лис www.prospectnow.ca/pes/ 10) Jobs for Ukraine -на цій сторінці ви знайдете інформацію для громадян України та канадських роботодавців, які хочуть їх найняти, а також перелік корисних провінційних та територіальних ресурсів. www.jobbank.gc.ca/findajob/resources/jobsforukraine 11) ALIS - cайт – який наповнений ресурсами і інструментами для пошуку роботи в Альберті з прикладами резюме, співбесід, тренінги та навчання та багато різної цінної інформаціі!! alis.alberta.ca/ 12) У рамках ініціативи «Резюме для України» допомагаємо привести існуючі українські резюме до канадських стандартів – 4UKRAINE www.4ukraine.ca/uk/resumes Бажаю всім успіху !
-
Доброго усім дня! Чи є тут вчителі англійської мови? Є пропозиція викладати англійську мову для українців декілька разів на тиждень, починаючи з лютого, програма в них вже є, місце для викладання також, вони забезпечують усим і це оплачується. Напишіть мені, якщо вас це цікавить👋🏻 #робота