UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну в Польше нашим удалось переработать систему, работал на заводе, поляки рассказывали что раньше когда одни поляки были - у них на позиции по три человека было, и скорость работы была маленькая, а когда наши приехали, стали за троих работать, да ещё и быстрее них. Таким образом там сократили людей на операциях и увеличили скорость. 😂
-
з якогось боку то так, а з якогось не дуже. залежно від позиції. якщо ми говоримо про просту працю без тягаря відповідальності від котрої не суттєво залежить становище фірми, то я би став на сторону того кто робить цю працю краще. адже я не дуже втрачу від того якщо новий працівник красить стіну ліпше ніж другий. в гіршому випадку я зможу знайти такого ж низькоскілового робітника. але якщо ця мова про якогось форемана який керує якимось процесом хоч як без мене, то тут вже інша розмова
-
Це як довіряти людині, яка з тобою пройшла і через кризи, і через ковіди, і через конкретний треш в системі. Через багатьох таких хлопців багато приватних бізнесів не загнулися тут. І вік тут ні до чого А не щоб при першій можливості його злити, бо прийшов хтось звідкись, який десь там робив щось краще (з його слів😆)
-
Добре.
-
Ну тоді не не висовуватись, а простопрацювати. Прийде час - буде ріст. Справа ж не тільки в тому, що ти вмієш, чи не вмієш. А й в багаторічній довірі до певних бригадирів від власників. Ну не буде так, що чувак 10 років працює і ти його добре знаєш, довіряєш, а тут приходить хтось, в кого навіть більше досвіду і ти його відразу супервайзером ставиш. А того, кого 10 років знаєш - типу ну все, соррі бро)
-
Саме так. Бо у них розподілені ролі і кожен має виконувати свою роботу,поки начальство не вирішить підвищити в посаді. Якраз мені розказувала це знайома. " Працювала в магазині Віннерс, їй сказали сканувати товар і далі їй на те 1 год. Вона зробила за півгодини і каже, там в залі товар впав на підлогу,я піду поскладаю. Менеджер їй строго сказала не лізти не в свою роботу,бо це робота іншої людини,яка працює у залі. Можуть навіть догану виписати. " Якось так. Мені здається,що саме тому тут все так прмало робиться 😁
-
Здається що ні. Він просто може виписувати щось типу чеків,які складаються з 2 частин,коли буде отримувати гроші,1 віддавати заказнику,а другу прикріпляти до декларації. У нас тут бухгалтер є,то може підкаже. Мені однокласник говорив недавно,аия забула ,як називаються. Як потрібно,я запитаю
-
Не до кінця розумію Тобто якщо людина більш компетентна в тій справі, яку робить, аніж решта колективу, то треба прикидатися рукожопим аби не висовуватися? Не вірна точка зору. Тут не японська, а американська система управління трудовими ресурсами. Інша справа , якщо хтось починає учити начальство як правильно робити, так це ніхто не любить .
-
А не хотите написать в местные канадские группы и выставить фото работ мужа? Я видела,что так делали и нашлись сразу же клиенты
-
Дуже правильна порада. Те ж саме мені розказувала знайома,яка вже 5 років тут живе