UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може хто з власного досвіду сказати, чи можна класти в багаж рідини об'ємом більше 100мл (косметика)?
-
А в какую клинику вы записались к врачу? И сколько стоит приём, можете поделиться информацией, пожалуйста.
-
Здравствуйте) Подскажите, пожалуйста, сколько дней примерно проходит между регистрацией деток на собеседование и самим собеседованием. Мы будем в Калгари через 9 дней, очень хочется, чтобы мои девочки поскорее приступили к занятиям в школе. Уместно ли зарегистрироваться сейчас или это быстрый процесс? В Калгари уже муж со старшей дочерью, жильё и адрес уже есть.
-
Всім привіт!Підкажіть, де можна придбати ковзани не дорого або б/у.
-
Зараз у декатлоні знижки на ковзани. Ми собі там купляли. 35-45$
-
Типу у відділенні записатись? Чи онлайн?
-
Зараз у декатлоні знижки на ковзани. Ми собі там купляли. 35-45$
-
Ну це не години, а загальна їх кількість і не відомо за який період. Якщо є хоч один paystub і більше як на $200, то вони мусили вам виписати Т4 форму, бо то вже не casual worker. Але скоріш за все вони вважать вас subcontractor , тому і Т4 не буде.
-
Доброго дня.16 березня прилітаємо в Калгарі, дві дівчини і один хлопець.Шукаємо житло.Будемо вдячні за будь яку- інформацію.
-
Дякую!
-
Леоніде, ви часом на знаєте чи є якась прив'язка до роботодавця в Альберті по texh pathaway? Чи можна його змінити після отримання пр, наприклад
-
А скільки ви заплатили за прийом у лікаря, будь-ласка.
-
насколько я помню те истории им там помогали знакомые которые уже живут в Калгари
-
Ну таке, один з 1000 випадок
-
На Facebook пошукайте, рiдко, але може бути
-
Привіт Є багато залів. Я зараз в Champion’s Creed тренуюсь
-
Купюри по 10 евро приймають в обмінниках?
-
окей, це зрозумів. чи буде якийсь сенс звертатися до емплой стандарт якщо ми самі на початку праці підписували саб контракт агреемент. я розумію що сама наша робота мало була схожа на контракторську, але як альберта може на це вплинути?
-
окей, я маю 2 робітника українця які так само працювали а потім пішли звідси. може іх і мої показання допоможуть поставити на місце цього роботодавця. дякую
-
RBC CIBC
20 Jan 2023, 19:11
61368/375880
30 minutes ago