UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Banff Collection by InnVest Hotels набирає працівників у 2 готелі в місті Банф, провінція Альберта - Royal Canadian Lodge та Charlton’s Banff. Вакансії: - Room Attendant - Houseperson - Laundry Attendant Проживання надається від роботодавця, лише для працівників. Резюме можна відправляти на електронну пошту за адресою [email protected]
-
У нас скоро турнир в секу
-
У мене питання до учасників групи , скажіть будь ласка кому подавала декларацію Елла ви отримали виплати GST та клімат? Бо всі наші знайомі отримали навіть ті що подавали самі. А ми вся сімья отримали листи що не вказали дохід до приїзду в Канаду , ви що робили? Телефонували чи щось доподавали?
-
Всім привіт) Я не бачу по банкінгу, щоб у мене знімали кошти, хоч автоматична оплата налаштована. То все ок? Чи мені треба платити якось одноразовий платіж?
-
-
Всім привіт) Я не бачу по банкінгу, щоб у мене знімали кошти, хоч автоматична оплата налаштована. То все ок? Чи мені треба платити якось одноразовий платіж?
-
Всем привет !Я прилетел из Квебека несколько дней назад в Калгари. Ищу новые знакомства. Буду рад провести время вместе))