UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
про європу, я зараз в будапешті, без знання угорської нічого краще за фабріку не світить. виключення айтішнікі, тут з гарним знанням англійскої можна влаштуватись, але я би не назвала це даже близько рівнем життя, який у був в україні до війни.
-
На ЄС зараз дуже вплинула війна і може ще вплинути значно більше. Невідомо як поведе себе скажена собака(рашка), коли вже зрозуміє, що їй кирдик. Не рахуючи інфляцію, проблеми з енергоресурсами, є ще ядерна загроза і не тільки від бомб. Ті ідіоти можуть зруйнувати українські АЕС, або застосувати іншу хімічну зброю. Люди не просто так тікають. Коли один раз опечешся, то дмухатимеш і на холодну воду. Просто у людей розчарування в Канаді, бо її піарили як супер країну, а по факту виявилося, що повна антисанітарія(бомжатня), де нормально, що тобі продадуть каву в стаканчику, який падав на підлогу і нормально для працівника кафе, не мити руки після туалету і т.п. В Європі все було супер до війни, навіть не до війни, а все почалося ще трохи раніше, коли рашка почала мутити з газом і ціни взлетіли.
-
Я не про Украину.
-
а еще очень дорогое жилье и очень низкая зарплата для украинцев, и несколько лет надо новый язык учить, чтоб хоть чуть чуть подвинуться на нормальный уровень жизни.
-
В Украине рисков больше в данный момент
-
А як трохи лобовуха зверху затонована( заводська)?
-
Сомнительные риски всё же. Я про Канаду.
-
Не ну это ладно. Евросоюз переполнен уже достаточно. Сестра 4 мес квартиру искала,пока не подключила своего хоста,а тот своего адвоката
-
И мне странно, когда люди бегут от войны не в близкий Евросоюз, а хрен знает куда, в страну, которая ну очень сильно отличается от Старого Света
-
Вот честно? Мне немного странно,когда люди жили много лет в Евросоюзе , у них там белая работа, жилье, стабильность, документы и они едут в Канаду,где надо начинать все с 0. Потому что как-бы Евросоюз это же круто. И зп хорошие, и к дому близко ,и климат,и архитектура
-
youtu.be/O-AV9SJX4Yw 8:40
-
Всего одна
-
Стрим нашел, сейчас попытаюсь таймкод выцепить