UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо проблема відноситись до внших лбдей як до рівних , то мабуть і Європа не підходить… є одна країна, велика… А якщо це можливо запитати, то який ваш статус в Європі? Чи ви вже платите європейцям і вони дл вас добре відносяться чи є непрацездатною і не зможете отримати пр в Канаді? Ну ми нібито розглядаєм Канаду як країну що підходить/не підходить саме вам, а ви протилежні аргументи надаєте. Звісно не відповідайте якщо ні))) ну і так, непрацездатним починати життя з початку майже нереально ніде, але Європа тут звісно більш підходить (знов таки якщо європейський громадянин то взагалі без питань, якщо українець, то ніхто не знає що буде потім). Канада взагалі не парадайз і не означає що підходить всім і прям кожен швейцарець мріє переїхати. Кожна людина обирає де себе бачить і де може інтегруватися. Хтось іде на сказаочне Балі, хтось в село в Болгарію, ну а комусь ідеально підходить Канада.
-
Та нема питань) але це дивні на мене патерни когось найняти і петиції. Якщо вже дуже хочеться впливати на процеси, то є купа конгресів, осередків діаспори, величезна комюніті яке зустрічається з гаверментом, але ми хочемо пр чому? Шо я на це 5 доларів не пошкодував? В чому проблема отримати пр за три роки? Ну от без сарказма
-
Как бы абсурдно не звучало, но это может сработать. Есть преценденты, и Канада уже через буквально год столкнется с проблемой. Те кто прилетел первые и не получил закрытый ВП или ПР, что с ними делать? В Украину не отправить, потому что война. Получить толпы нелегалов или продлить разрешенин людям, которые двигают экономику и платят налоги. Думаю выбор очевиден. Может ПР не дадут, но пермит, думаю, продлят
-
Та в мене не згорить) тут питання нафіга воно Канаді, замість можливості допуску кваліфікованого нового мігранта дати пр умовному Миколі який за 3 роки не вивчив мову, отримав всі які можливо допомоги і вів свій маленький бізнес крипти, або працював на іншу країну без сплати податків (всі співпадіння випадкові)
-
990 + ціна оренди