UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
коли я подавався,то в Канаду мігрували максимально осознані люди,в тому плані шо попасти сюди було тяжко і люди до цього готовулись роками підганяючи всі документи. Тому серед нашого "потоку" таких проблем ніколи ні в кого не було. Це вже кейси і проблеми цього нового потоку)
-
Так перевіряти будуть навіть анкету на куает яку заповнював при відкритті візи. І якщо виявиться , що і там є брехня - про пр можна забути)
-
Ну якийсь сенс в цьому є) Я навіть за таке не думав
-
То вже проблеми тих людей. Я б за них не переймався
-
Головні фактори це мова,професія,освіта,вік Останніх 2 можна перекрити двома першими (коли я отримував то точно,зараз не знаю)
-
Так я ж сказав,шо ті хто хочуть отримають) а не всі підряд
-
Тупость, лень, страх:-)
-
А шо мішає?) Легше перерахувати професії які не підходять для пр) так шо з цим проблем не буде Мова? За 3 роки вивчити можна Сильних стоп факторів не бачу
-
Слова свысока. Не всем это дано.
-
Хто хоче,той отримає) це не так і важко
-
Не всем приехавшим грозит ПР:-)
-
Наче як є безкоштовні,які ідуть від гаверменту. Я б до таких ішов
-
Розберуться) Перша розмова з еміграційним консультантом все їм розставе на свої місця
-
Я про лист і говорю) Я стараюсь говорити максимально просто щоб люди розуміли
-
Менше агресії будь ласка, якщо ви дуже обізнаний то просто поясніть без негативу
-
У всіх провінціях умови стосовно цього одинакові. Це федеральний статус
-
Я з Альберти не виїжав,але мені гавермент нічого не казав стосовно того,що я не можу залишати провінцію) Друзі при отриманні ПР переїхали в Онтаріо. Проблем нема
-
Ви можете зайти на офіційний сайт провінції яка вас цікавить і порівняти умови. Я не еміграційний офіцер і навіть не консультант. Рекомендую почати www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program.aspx
-
Саме так. Номінація від провінції це не ПР. З ПР можна їздити і працювати/жити по всій Канаді. Не дарма ви стаєте Permanent Resident of Canada. А не Альберта чи Саскачеван
-
Ребят, кому давали сим карту Telus в церкви святого Владимира, напишите, пожалуйста в лс, есть вопрос.
20 Jan 2023, 19:11
24581/372585
6 minutes ago