UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
📚 Calling all Ukrainian language teachers in Canada! 📚 We need your help with research study "Ukrainian Language Teachers in Canada" (Pro00128440). Please share this message with your colleagues in Ukrainian community schools across Canada. This study aims to understand the demographics, challenges, and successes experienced by Ukrainian language teachers in Canada. Your insights will help shape future opportunities and initiatives for teachers in Ukrainian community. To participate, complete online questionnaire (available in English or Ukrainian). It takes just 10-15 minutes! 🔗 English Survey: forms.gle/ExEcFe84k98ggRi86 Thank you for your valuable contribution! 📚 Звертаемося до всіх вчителів української мови в Канаді! 📚 Потрібна ваша допомога для дослідження "Вчителі української мови в Канаді" (Pro00128440). Будь ласка, поділіться цим повідомленням зі своїми колегами в українських громадських школах по всій Канаді. Ваша участь має велике значення! Це дослідження має на меті з'ясувати демографію, виклики та успіхи, з якими зіштовхуються вчителі української мови в Канаді. Ваші висновки допоможуть формувати майбутні можливості та ініціативи для вчителів у нашій спільноті. Щоб взяти участь, заповніть онлайн-опитник (доступний англійською чи українською мовою). Це займе всього 10-15 хвилин! 🔗 Українська Анкета: forms.gle/QzXyaYVmryhgvCtKA Дякуємо за ваш важливий внесок! #ResearchStudy #UkrainianTeachers #CanadaEducation #УчительУкраїнськоїМови #Канада
-
Пишите всем на фб и рентфастере о себе кратко, готовьтесь что скорее всего надо будет оплатить 2-3 мес + депозит (если нет работы и референсов) За 1500 реально снять бейсмент или апарты (со стиралкой на этаже)
-
По-перше тут зовсім інша медична система де 80% проблем з якими люди в Україні звертались до вкзьких спеціалістів лежать у відповідальності в сімейних лікарів та лікарів загальної практики. По-друге тут гідна зарплата мед персоналу, когда процедура і огляд хоч і покриваються провінційною страховкою але є не дешевими і держава слідкує щоб кожне направлення від лікаря первинної ланки мало вагому причину. та по третє тут дійсно дуже виважена і складна процедура ліцензування тому є нехватка лікарів
-
Дзвоніть їм, якоїсь інфи недостає, тому не пускає
-
Читала тут, що є ікра в FreshCo, але всі пишуть саме про Whitehorn, можливо хтось знає чи є вона в інших фрешко чи тільки у цьому?
-
Крім жартів, не розумію, чому тут так, чи через нехватку лікарів, чи через кількість людей. Теж маю проблеми але з носом, постійний нежить і через це постійні проблеми з горлом і вухами, треба комплексне обстеження в лора, то за 8 місяців перебування тут ледве випросила направлення до лора, і прийом…. через 4 місяці😝
-
В Ogden також була
-
Я попросила в лікаря направлення на обстеження гормонів які роблю постійно і з якими в мене проблеми, а він мені сказав дослівно що направить мене туди куди буде рахувати за необхідне. І направив він мене на базову здачу звичайних аналізів і 0 гормонів. Звісно результати прийшли хороші і він мені сказав що в мене все добре 👍🏻 А те що я 10 років підтримую своє здоровʼя і лікуюсь як можу то до одного місця
-
О, дякую за відповідь!)
-
Здається квартира Плата за місяць $2375 + комуналка $2075 damage deposit $1150 меблі 78 9 street NE 2 спальні кімнати, 2 вбиральні (Є стиралка, сушилка та посудомийна машина) Тихий, чистий район в районі Bridgeland, майже центр міста, немає безхатьків та навіжених, поруч з C-train🟦 2 хвилини пішки. В будинку також є тренажерний зал, тераса та зона для барбекю та кімната для відпочинку. Також в лоббі можна випити кави. Можна для двох людей окремо. Для деталей пишіть в приват @Proto_III або @proud_white.(Вільно з 1 Березня, можна дивитися вже зараз)
-
Доброго дня підкажіть, будь ласка, як розвестися з чоловіком турком тут в Канаді, якщо одружилися в Турції?