UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо є можливість спробуйте паралельно іншого шукати чи може walk in вас приймуть і дадуть направленння на аналізи. Бо мій сімейний мені раз в 3 місяці давав направлення на ТТГ + феритин, зараз раз на півроку, бо ситуація стабільна і все гуд. + нещодавно була на прийомі і показала, що багато родимок з'явилось і оцих, що звисають, то він сказав, що не дуже компетентний в цьому і дав навправлення в дерма-онко центр. Залисали через 1.5 місяця і сказали чи підходить дата, а якщо терміново то можна набагато раніше. Як на мене дуже багато залежить від сімейного. Сподіваюсь ситуація з сімейним вирішиться і все буде добре🙏 Бажаю, щоб зі здоров'ям все також налагодилось.
-
Всім привіт, маю питання, що дуже турбує. Може хтось володіє інформацією або має таку саму ситуацію. Для подачі на пр в першу чергу потрібен valid український паспорт. Мій паспорт фактично просрочений, але був продовжений на 3 роки ще в Польші в українському посольстві. Тобто, сама та карточка в біометричному паспорті каже, що він просрочився ще в 2022му році, але є помітка на наступній сторінці, що він є офіційно продовжений консулом до липня 2025го року. Моє питання полягає в тому, чи спрацює такий паспорт при подачі на PR? Бо це спрацювало саме й при подачі на CUAET, отриманні візи та перельоту в Канаду, тож є здогадки що цей паспорт я можу використовувати для таких офіційних справ
-
Всім привіт, маю питання, що дуже турбує. Може хтось володіє інформацією або має таку саму ситуацію. Для подачі на пр в першу чергу потрібен valid український паспорт. Мій паспорт фактично просрочений, але був продовжений на 3 роки ще в Польші в українському посольстві. Тобто, сама та карточка в біометричному паспорті каже, що він просрочився ще в 2022му році, але є помітка на наступній сторінці, що він є офіційно продовжений консулом до липня 2025го року. Моє питання полягає в тому, чи спрацює такий паспорт при подачі на PR? Бо це спрацювало саме й при подачі на CUAET, отриманні візи та перельоту в Канаду, тож є здогадки що цей паспорт я можу використовувати для таких офіційних справ
-
У продажу маю Nissan Murano 3,5 V6 AWD 2009 рік 250 пробігу Active Status Ходовна та технічна частина у файному стані, не потребує жодних вкладань. Має Remote starter Майже нова зимова гума Має троха граду 5,300$ 403-700-1026
-
Привіт, підкажіть як записатися до сімейного врача, геолокація Даутаун
-
Оренда 2-х та 3-з кімнатних квартир у центрі Downtown🔥 Якщо ви або ваші друзі у пошуку житла - скористайтеся цією пропозицією. Якщо ви укладете договір оренди до 1 березня, то протягом року у вас буде фіксована знижена ціна. Більше інформації на сайті astraliving.ca/the-cornerstone/ Там ви можете і забронювати перегляд квартир.
-
Ребят всех витаю! Скажите пожалуйста какое такси можно заказать по прилету в Калгари из аэропорта? Какие аппликации используются?
-
Ничего не ставят. По крайней мере, мне ни разу не ставили штампа с датой вылета.
-
Учтите, что Вам ещё надо будет получить свой багаж и вновь зарегистрировать его на следующий перелёт. Времени может быть маловато.