UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет свободных слотов
-
Кто вообще смог записаться в консульство в Эдмонтоне и как? Нужно сделать доверенность Подскажите, кто каким способом делал доверенность в Канаде?
-
BREAKING: съёмки сериала-сиквела «Бегущего по лезвию 2049» стартуют этой весной По данным Deadline, режиссёром первых двух эпизодов выступит Джонатан ван Тюллекен («Сёгун»). Проект будет называться «Бегущий по лезвию 2099». Шоураннером числится Силка Луиза (сериал «Halo»). Ридли Скотт и Майкл Грин (сценарист «Бегущего по лезвию 2049») возьмут на себя функции исполнительных продюсеров. Детали сюжета по-прежнему держаться в секрете. При этом ходят слухи, что главную исполнит Джоди Комер, работавшая с Ридли Скоттом в «Последней дуэли».
-
Хто планує орендувати квартиру чи дім від Boardwalk є рефералка, отримаємо по 100$. Пишіть в особисті повідомлення.
-
Я вибачаюсь можливо я чогось не зрозумів . Але це група по Калгарі , і я думаю більшість з присутніх тут шукають роботу також тут а не за 3000 кілометрів , чи я не правий …?
-
Ні в якому разі не хотів вас образити .!
-
Підкажіть, як взяти інформацію з Uber про заробіток для подачі податкової деклараціі?
-
Слава Україні 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС НА КОЛІНАХ! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. У дитини 60% опіків тільця нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Номер Картки 4441111171391703 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Будласочка я вас благаю допоможіть. Мені дійсно немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘🆘🙏🙏🆘🆘 *Люди я вас благаю відгукніться допоможіть мені заради усього святого.* НАМ ЗАЛИШИЛОСЯ ДО П'ЯТНИЦІ ЗІБРАТИ ПОТРІБНУ СУМУ 83.400грн. НА ПЕРЕСАДКУ ШКІРИ. 🆘🆘😭😭🙏🙏😭😭🆘🆘 БЛАГАЮ ДРУЗІ ДОПОМОЖІТЬ ХТО СКІЛЬКИ МОЖИТЬ Я ВАС БЛАГАЮ ПРОЯВІТЬ РОЗУМІННЯ ДОПОМОЖІТЬ МЕНІ ВРЯТУВАТИ ДИТИНКУ. 😭😭😭🙏🙏🙏
-
С 1го апреля будет свободна комната.В доме всё есть.Мебель, кухонные цацки, стиралка, сушилка, постель и др.Осень чистая и аккуратная квартира на 2м этаже котеджа.Рядом остановка в 100 м.До даун-тауна 10-12мин.на автобусе
-
Різні термінали мабуть?
-
Я просто девушке задал вопрос.Она пока не ответила.Возможно это супруга владельца компании, а может родственница.Я не знаю. Но с ребятами делал лично зелёную крышу(ту, что на правом фото)