UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вище вам правильно підказали. Направо біля фонтанів, і зовсім недалеко між 16-17 виходами. Питайте по назві CCIS.
-
В кінці січня очікування було не більше 2-х днів. Перевірте, можливо зараз ще теж так +-
-
Вам сподобалось навчання в Колумбійському? Я вже місяць чекаю цей курс, та чекати орієнтовно ще до квітня :(
-
Всем привет! Подскажите, может среди участников есть ребята 3dшники (арх.виз)? Как с работой в этом секторе? Мониторила сайты по поиску работы и 0 вакансий на эти позиции. Не востребовано совсем?
-
Підкажіть будь ласка ,пишуть що потрібно мати роздрукований лист про ворк перміт ,але я видалила усі повідомлення у пошті на передодні нового року .Як і де його шукати ,чи можливо без нього ?
-
В особистому кабінеті IRCC
-
Я летіла , нещодавно, БУДАПЕШТ - ФРАНКФУРТ -КАЛГАРІ дуже зручний був маршрут , між пересадками 1.20 - це зручно та без довгих очікувань між пересадками.... Можу порадити турист.компанію через яку я брала квитки... Вони навіть самі реєструють квитки за 30 годин до вильоту ....дуже порядні І квитки були дуже бюджетні
-
Написала в особисті.
-
Добрий день! Скажіть, хто приїхав з батьками-пенсіонерами, як ви їм пр плануєте отримати?
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - (Denkach28) і я проведу вам повну консультацію! Inst - online_fitnessd
-
Добрий день! Хто може прямо на мапі Калгарі намалювати зони, в яких не рекомендується орендувати житло? 🙏🏻 Можна в приватні! Дуже дякую!
-
Кіберполіція застерігає: не стань пособником шахраїв ⛔️ Шахраї вигадують різні схеми з відмивання та легалізації коштів, отриманих незаконним шляхом. До багатьох із них залучені так звані дропи або "грошові мули" - люди, які за винагороду надають зловмисникам доступ до своїх банківських карток. 💳 Зазвичай, дропів шукають серед осіб, які прагнуть легкого заробітку або перебувають у скрутному фінансовому становищі. 💰 Найпоширенішим способом пошуку «грошових мулів» є пропозиції роботи. 🤔 Попри обіцянки легкого і швидкого заробітку, «дропи» – найнижча ланка злочинної схеми, яку правоохоронці викривають однією з перших. Людину, яка бере участь у таких схемах, можуть притягнути до кримінальної відповідальності на рівні з іншими учасниками схеми. 🚔 👉 Детальніше про те, як зловмисники шукають дропів і що робити, якщо ним став – читайте на сайті Кіберполіції.