UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По закону в Канаде нельзя иметь больше чем 1 Driver's license
-
Можливо хтось міняв права українські яким не мали 2 роки стажу. Чи є шанс змінити українські права якщо їм всього рік на канадські? Чи в будь якому випадку отримаю учнівські?
-
5gdl тобто я не можу їздити сам?
-
Дякую
-
Всім привіт❤️ Ми з чоловіком випустили кулінарну книгу на Amazon і просимо допомогти з її просуванням. Ми повертаємо всю суму за книгу і вона залишиться у Вас як подарунок❤️ Все що потрібно зробити це купити книгу та залишити відгук. Підтримайте, будь ласка, молоду українську сім'ю 🇺🇦 Якщо Вам цікаво, пишіть у приватні або поставте реакцію на пост і я самостійно Вам напишу. Ваша допомога надзвичайно важлива для нас! 🙏
-
Добре, дякую
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ Ціна першого уроку -5 euro-6 usd-7 cad-200 грн ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕