UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка чи потрібно подавати податкову декларацію якщо приїхали в лютому цього року? Дякую
-
Продам свій макбук у стані як новий. Battery - 100% Memory - 256GB Color - Silver Processor - M1 Display-13.3” Я купив його рік тому тому що завжди хотів спробувати MacOS. За рік я використав його приблизно 10-20 разів. Він мені не потрібен, тому що я купив великий домашній комп'ютер на Віндовс. Стан 10/10. Жодних проблем чи царапін. Комплектацію показано на фото. Продаж у районі - Бріджленд Ціна - 800$
-
дякую, справа в тому що мені не запропонували знижку від оператора, мені в апплсторі запропонували без інтерест пейменту придбати тел тобто - 2 роки контракт за оператором + тел у кредит без проценту і я думаю, наприклад, якщо через якісь обставини я вирішу, що мені не потрібні послуги цього оператора і за тел я розрахувалась, чи потрібно мені виплачувати повну сумму залишок за послуги оператора на протязі 2 років, якщо я припиняю користуватись сімкою.
-
Ну да, волмарт или стейплс. Думаю в последнем случае выбор побольше и подороже
-
😂😂
-
Якщо це лізинг - то ви платите не всю суму за телефон щомісяця. Умовно кажучи мали платити 75$ при звичайному кредиті, а будете 40$ платити. І через два роки міняєте на новий. (По суті платите суму яку телефон через два роки +- втратить і маєте кожні 2 роки новий девайс) Тоді якщо закривати достроково то не можна здати. Можна лише викупити, платите баланс що лишився за телефон (знижка якщо така була - буде лише за період поки платили за телефон )