UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Программа AOS временно приостановлена. До ее возобновления, если конечно вы хотите остаться в Альберте, придется подаваться по Express Entry или одной из федеральных программ. Там все индивидуально, играет роль образование, возраст, уровень английского и т. д. Рекомендую обратиться к иммиграционному консультанту в данном случае, но думаю что ваша должность не подойдёт
-
Так, справа у тому, що у більшості випадків оператор не пропонує дешевший тариф ніж у вас є. зазвичай лолял офер буде в кращому випадку «за ту ж ціну більше гіг» і тоді найкращим варіантом буде перейти на іншого оператора (навіть на дочірню компанію). Але якщо йти від оператора- то треба закрити достроково девайс і знижка за нього втрачається. Тоді треба рахувати, що вам вигідніше - зробити тариф дешевше і втратити знижку чи все ж зберегти платежі за девайс і вищий тариф
-
Привіт! Не знаю, чи це сюди. Шукаю hair stylist, який/яка спеціалізується на складних коротких жіночих стрижках
-
Colourful perogy business helps Ukrainian family find safety and success in Calgary www.cbc.ca/news/canada/calgary/ukrainian-couple-entrepreneurs-calgary-the-tisto-factory-1.7124379
-
Нюкамери: пара +дитина 2.5р Шукаємо житло до 2000, якщо 1-бедрум то тільки до вересня, 2-бедрум на любий строк. Розглядаємо весь Калгарі +передмістя, будинки і таунхаузи також. Готові перейняти контракт. На перегляд можемо вже приїхати. Роботи ще не маємо, кредитної історії ще нема. Варіанти прошу тільки в лічку.
-
Сімку купував препей окремо, chatr. І хай не звиздять що херове покриття. Сьогодні був в горах, усюди ловило поза містом. 4g. 42₴ 18гб.
-
Ви де? Якщо в рамада отелі то вони є у китаянки в магазині який прям на вході по 10уо
-
Привет, дорогие друзья! 🌟 Меня зовут Жанна, и я – технолог с более чем 20 летним опытом работы в швейной индустрии. С моим опытом и профессиональным оборудованием ваша одежда в надежных руках. 🪡💖 Я нахожусь в самом сердце города, в районе Downtown (Beltline SW). Мои цены приятно удивят вас, а качество работы гарантировано. 👏 Не откладывайте, пригласите волшебство в свой гардероб! 🌈👖👚👕 📞 Для записи и консультаций: 825 488 3755. Обращайтесь –буду рада помочь! www.facebook.com/profile.php?id=100092610315767&mibextid=LQQJ4d
-
Дякую