UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не, там просто довольно просто их получать
-
Стоп, они что, медали раздавали за что-то?? Я зашёл, а у меня 53 штуки откуда-то
-
Буду дуже вдячний
-
Ну го катку:-/
-
Тогда понятно
-
Я никогда не выбирал быструю миссию. Я либо выбирал саму миссию и стартовал ее. Либо к кому-то на карте конектился просто
-
The Mash
-
Можливо хтось продає телевізор?
-
Скажіть, будь ласка, чи все я вірно розумію. Дано- 2оє дітей. Є контракт оренди квартири, на бенефіти подаватиму з цього понеділка, отже, Fairy Entry не оформлено. Район Canyon Meadows. 1. Дитина 10ти років. Реєструю її на сайті CBE та чекаю подальшого скерування на тестування, вірно? Які вимоги до перекладу св-ва про народження? Школа вибирається суто по місцю прописки, тому тут без варіантів? Як з автобусом до школи? Можна буде потім окремо подаватися після оформлення Fair Entry? 2. Дитина 4ох повних років. Зараз я маю знайти вільне місце в будь-якому садочку (childcare/daycare), а потім подаватимуся на субсидію (важливо встигнути до кінця березня?)? Траспортування ж в садочку немає? І відразу маю зареєструвати дитину на наступний рік у Kindergarten на сайті CBE, а dsycare на наступний рік шукатиму пізніше. Читала, що так краще з точки зору економії. Чи я все правильно розумію? І, поділіться, будь ласка, досвідом, якою вважається норма вартість дитячого садочка. Наперед вдячна!
-
JC/JO/Duel?)
-
Скажіть чи можна перший раз подати самостійно податкову декларацію чи потрібно звернутись до бухгалтера? Або якщо це в перший раз можливо самому зробити,то буду вдячна якщо підкажете як
-
Доброго дня! Хтось курить айкос? Або хтось знає, де можна його придбати??🌹💖