UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Хто може поміняти гривню на канадський доллар? Маю приблизно 700 кадів(в гривні)
-
Продаю: стіл скляний під телевізор 30$, крісло Jysk 70$. Самовивіз, Beltline.
-
я робив вперше. нічого складного. шукаєте на ютубі в пошуку "заповнення декларації канада", робив через wealthsimple.
-
Продаю: трикотаж «масло» прінт леопард, ширина 1,5 м, довжина 2 м, ціна 20$ за відріз ⁃ трикотаж «масло» прінт абстракція, ширина 1,5 м, довжина 2 м, ціна 20$ за відріз; ⁃ Штучний шовк білий в чорний горіх, ширина 1,5 м, довжина 1,2 м, ціна 12$ за відріз; ⁃ штучне мереживо чорного кольору ( French) довжина 3 м, ціна 9$, ⁃ Мереживо чорне, бавовна, довжина 2,5 м, ціна 7$, ⁃ Шифон на блузу або плаття колір какао, ширина 1,5 м, довжина 2,2 ціна 22$ за відріз до нього є підклад ⁃ Мереживо какао , бавовна, довжина 1,5 м, ціна 5$ ⁃ Шовк- сатін чорний в білий горох, ширина 1,5 м, довжина 2 м, ціна 20$ за відріз Локація Beltline, само вивіз
-
С веткой не ошиблись?
-
Продам міні дитяче ліжечко Concord з матрацом в комплекті в ідеальному стані. Купували новим рік назад. Ціна нового 160$ Розміри: Довжина - 100.5 сm (39 3/4 in) Ширина - 66 сm (26 in) Висота - 86.5 сm (34 in) Ціна - 100$ Самовивіз з Quarry Park SE
-
Просто на всякий случай держите деньги на карте для оплаты багажа)
-
Я вирішила переслати перед новим роком разом з подарунками і речами. Всі ліки дістали з посилки. По закону не можна, я на свій ризик спробувала 🙃 Не раджу)