UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Шукаю роботу на будівництві ( Кладу плитку , демонтаж , шпалери ) А так готовий до будь якої роботи на будівництві І досвід на кухні 7 років в Україні , Польші і Іспанії Англійська початкова, але вчу , шукаю розвиток Можу допомогти з якоюсь дрібною роботою ( робота на декілька годин або днів )
-
Моїй доньці 10. Спочатку спитали як її імʼя і прізвище по літерам. Скільки років, де народилась. Потім відвели з вчителем і там її показали малюнок де були діти та грали у футбол. Попросили її описати, що є на картинці. Потім запитали в які ігри вона грала з дітьми в своїй школі. То й все. Все легко та позитивно 😀
-
Не рекомендую цю людину Нам підключили інтернет , просто написавши купу всього без конкретики. Прийшла людина поставила роутер, інтернет працював 1 ніч. Наступні 3 дні я тільки й мала що дзвонити до всіх тех підтримок де ніхто так і не налаштував інтернет а цей чоловік який впарив мені інтернет ще й без мого відома зробив контракт на 2 роки. Не ведіться на цю людину так як відсоток він бере за свою роботу але потім до нього не можна звернутись , посилає в тех підтримку. Наші на наших же й наживаються
-
Доброго дня! Мене звати Роман, я працюю в ІТ. Шукаю румейта для підсилення в 2 кім. квартиру. Район Heritage. Оренда 1750cad. Договір 1 рік. З 1 Квітня. Пишіть в приват.
-
HOMCOM Foldable Dining Table with Storage Shelves, Drop Leaf Folding Side Table Console Writing Desk with 2 Wheels for Kitchen, Teak. Price 80 CAD
-
Вам було написано все більше ніж доступніше, також під час дзвінка розказали всі абсолютно деталі, стосовно умов/контракту/деталей і там не було нічого лишнього, це найкраща ціна на даний момент і також безкоштовний період. Не робіть цю «показуху», свої наклепи, хамське відношення та смс схожого характеру. Якщо у вас перестав працювати інтернет, це не з моєї причини, так як я вам вже написав не один раз, я зробив все що від мене залежало, повідомив в тех підтримку стосовно вас, лаконічно пояснив та дав вам контакти і сказав що вам потрібно зробити. Всі ваші подальші дії, це писати як я вас обманув і винний у всіх ваших проблемах. А за такі наклепи як вже написали вище, тут може каратись законами. Не вводіть в обману людей і свою агресію направте і інше русло. Вас ніхто ні в чому не обманув👍
-
Банки не займаються напряму кредитуванням авто тут. Дилер подає запит на вас у ті банки і кредитні спілки з якими працює і пропонує вам найбільш вигідний варіант.
-
Доброго дня) майже одразу тоді написали мені вже домовилась, щоб віддати)
-
Больше верю Ивану, если чо:-)