UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажіть будь ласка, прийшли Health Card але з помилкою в даті народження. Знову в режістрі йти?
-
Справедливо ;DDDDD
-
Класна група українська "розум зник" 🤘🏼
-
Всем Привет ! Сдается в аренду большой дом (2 бедрум) в районе Хайленд Парк . Тихое , спокойное место не далеко от центра города . 300 метров от дома находится школа младших классов , кофейня, заправка и продуктовые магазины Возле дома есть автобусная остановка . На заднем дворе есть территория для барбекю . Владелец дома предпочитает пару или небольшую семью (можно без кредитной истории) Мебель что на фото входит в стоимость аренды . Цена 2100$ + утилити (60 %) Депозит в размере месячной оплаты . По всем вопросам обращаться в личные сообщения .
-
Так там все ясно
-
З 1 травня здається 2 бедрум Ціна : 2200$ 220 seton grove se
-
Проблема лише з очікуванням, будьте готові, що ,якщо у вас є діти шкільного віку, то будете чекати 6 годин. В аеропорту в службі ССІS лише дві дівчини, фізично обробити всі заявки вони не можуть, тому візьміть якісь карімати, щоб покласти дітей спати, щоб вони не мучились чекати сидячи. Швидше знаходили помешкання тим, хто без дітей, парам і одиноким. При мені запропонували поселити дорослих (+/-=26-35) дівчину і хлопця, абсолютно не знайомих між собою людей, в ОДИН номер. Чим там закінчилось, не знаю, бо дівчина сказала, що не поїде на таких умовах.
-
Я от взагалі не пам'ятаю коли останній раз грав за комп'ютером)
-
Я стараюсь разделять, но не со всеми выходит Если это всплывает в публичном пространстве, то не разделять не получается.
-
А куда стоит сходить вечером? Что можно посмотреть? Я всего пару дней в Калгари )
-
Disturbed улюблена )
-
100$ toddler bed + mattress 220 seton grove se
-
250$ диван 220 seton grove se
-
Ну я б Газманова або Кіркорова слухати б не став 😂