UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Шукаю роботу, мені 28 готовий працювати на будь-якій роботі, до цього останні три роки працював на заводі в Чехії на позиці Machine operator. Англійська початкова, в процесі вивчення. Маю посвідчення водія, але немаю авто. Може хто допоможе, пишіть будь ласка в особисті, Дякую!!
-
Можно пойти в Apple Store, а можно в любом торговом центре есть Mobile Klinick
-
Дуже дякую
-
Продам валізу 30cad розмір 16 "(40 × 30 × 19,5 см) колір чорний зовнішній матеріал валізи - нейлон тип валізи - м’яка модель з одним відділенням застібається двосторонньою розсувною блискавкою підкладка сірого кольору на задній стінці зовні приховане місце для підписання валізи (ідентифікатор) кількість коліс - 2 алюмінієва ручка, телескопічна ємність ~ 18 л вага - 2,12 кг
-
Добрый день. Нигде не могу найти информацию, какой доход должен быть чтобы продолжили Fair entry?
-
Всім привіт! 📍Вакансія📍 В невеличкий сімейний ресторан азіатської кухні в downtown Calgary потрібен кухар, бажано з досвідом приготування суші. 📍Must speak English. 📍Kitchen experience of 2 years or more, hourly 15$ + tips, after 3 months – hourly 16$. 📧 Please, send the resume to email: [email protected] Location: maps.app.goo.gl/MvEc3aZkJgMbijBu6 Instagram: www.instagram.com/yycmaru
-
дякую!
-
Перепрошую 🙏 Але не можу тут знайти конкретну контактну інформацію , щоб звязатися з приводу курсів 🤔
-
Ну на родину не отправит, а обратно в Польшу?)
-
Взимку Олімпік плаза була ковзанка і Bowness Park чудова локація. Там і зі своїми, і прокат недорогий. Із критих класний Olympic Oval. Він не безкоштовний, та дуже доступний. Проте майте на увазі, що там обовʼязково треба мати шоломи (їх можна взяти в оренду також)
-
Дякую😊
-
Доброго дня всім! Може хтось допомогти та покласти на мій канадський рахунок 7 дол, а я вам на українську карту? Поїхала з Канади, а з рахунку зняли гроші за обслуговування рахунку в овердрафт. Тепер не можу закрити картку. Дякую!