UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Щас бы в Закопане, а не вот этот вот ваш Банфф!
-
Продам планшет iPad 4 mini • Lightning connector • Home/ Touch ID sensor • On/Off - Sleep/Wake • Dual microphones • Volume up/down ◦ Height: 8.0 inches (203.2 mm) ◦ Width: 5.3 inches (134.8 mm) ◦ Depth: 0.24 inch (6.1 mm) ◦ Weight: 0.65 pound (298.8 grams) • Lightning to USB Cable • USB Power Adapter ◦ 7.9-inch (diagonal) LED-backlit Multi-Touch display 250cad
-
Ядерная воина
-
Это сарказм был:-0 Плюс Закопане - туда спокойно можно автобусом и поездом
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь-ласка яким чином записатись до посольства для виготовлення закордонного паспорта - ДІЇ в мене немає. Можливо є інші сценарії? Буду вдячний за допомогу!🙏
-
Друзі, це не гілка для перепродаванів, представників діллєра, порекомендуйте механіка, тощо. Це гілка продажу наявних автомобілів. Будь ласка, притримуйтесь теми
-
Добрий день, купили авто та шукаємо де б купити страховку ( дзвонили в страхову Terence Huston Desjardins Insurance) вони сказали , що досвід з України не будуть враховувати ( ціна відповідно висока) Чи знає хтось компанії які враховують досвід. Буду вдячна за відповідь
-
продаємо зволожувач у зв’язку з переїздом даунтаун ідеальний стан 40 cad
-
Добрий день шукаю роботу. Structured Cabling Technician працював за цією спеціальністю. Якщо потрібно резюме то я відправлю. Дякую всім.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як подати в консульство на підтвердження старих українських водійських прав (ламіновані), щоб потім тут їх замінити?
-
Дівчата вітаю!чи є в когось перевірений гінеколог, до якого можна хоч завтра прийти і там на місці зроблять узі і так далі? Сімейного лікаря і волк ін клінік не предлагати, бо була там і сказали чекати ще 2 тижні на свій епоінтмент ( а мені вже треба Дякую
-
maps.app.goo.gl/mLdC1mTRKeTMcuLY6?g_st=ic