UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Станьте мне другом пж ,напишите в ЛС,очень одиноко и жёстко себя чувствую,нет никого
-
Вітаю! Шукаю роботу в клінінговій компанії , є виликий досвід ( м. Київ ), також працювала в ВІП сім‘ї , маю рекомендації.
-
Всім привіт, шукаю людину, щоб разом знімати житло.
-
Шукаю підробіток (part time ) у кафе, ресторані, пекарні, кондитерській. Я шеф-кухар шукаю підробіток після 17:00 у будні та на вихідні. Великий досвід роботи. Може хтось працює кухарем чи володіє інформацію! Буду дуже вдячний будь-якій інформації 🙏😉 Усім добра та мирного неба над головою🕊️
-
Дякую!
-
Продам King size матрас 200 cad
-
Підкажіть хто робив справу о не судимості з Турції ? Як і де можно податись та зробити
-
Бачте мені потрібно не офіційно, адже я планую поновитися на основній роботі, якщо влаштовуватися на нову офіційно то потрібно буде звільнитися з теперішньої) але дякую за відповідь
-
Ольга, работаю в этой сфере. Могу точно сказать, что вам будет очень очень плохо. Ребята как минимум уходят от налогов. Если деньги просто серые и вам повезет не попасть на статью, то в конце года вас попросят заплатить налоги со всех переводов(если я верно помню, для подобного бизнеса, если он легален налог составляет 38%), если деньги черные, то вы пойдете соучастником.