UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я нічого не заповнював. Дія у мене була вже давно. В довідкі жодні дані не оновлені. Все що вони могли вже давно синзронізували з іншими базами, незалежно чи ви десь реєструвалися. Закон каже, що дані можна не оновлювати, якщо вони можуть отримати їх автоматично, але мої дані на момент мого останнього візиту до України у 2021, коли я знявся з обліку. Навіть не має даних, що паспорт я отримав в Оттаві. Можете подивитися вище скірни, там самі прочерки і навіть адреса стара.
-
www.facebook.com/share/r/A81qjAxBZsPnFEje/?mibextid=zWBbVw
-
Hi all. From October 1st the room becomes available. 2 bed 1 bath Townhouse apartments.Community Boardwalk (Swimming pool, gym) Price $950 + utilities. For more information and photos in Private Messages! Thank you. All the best!
-
Загран Або айді, кредитка
-
@yantours
-
Все таке як і через Резерв + в ДІЯ так само оновлюєте данні заповнюючи свій день народження номер паспорту місце проживання коли подається заявка для отримання військово-облікового документа. Спробуйте відкрити програму Резерв+ і ви здивуєтесь що в тій програмі вам не доведеться оновлювати данні бо вони вже будуть оновленні)
-
Здається кімната в великому, просторому будинку. Живуть українці. Кімната з ліжком, є тераса, барбекю та 2 великих зали. Район Hawkwood NW. Ціна 870$ + комунальні. Подробиці у приват.
-
ВСЕМ ПРИВЕТ! 😊 В связи с переездом в другую страну перестаем прекрасный новый дом 2021 года постройки. Тихий спальный район, хорошие соседи, уютная улица. Новый ремонт, современная техника, три просторные спальные комнаты, три санузла. Большая красивая кухня с белой мебелью и просторная гостиная с выходом на бэкярд. Уютный дворик с зеленым газоном, зона барбекю. Елочки возле дома 🏡 Просторный гараж. В бейсменте никто не живет, он не оборудован, но его также можно использовать. Совсем рядом с домом лучшая детская площадка района Seton. В пешей доступности магазины, комплекс YMCA, South Health Campus Emergency Department и многое, многое другое. Стоимость 2600 $ в месяц + коммунальные Доступен с 1 октября. Просмотр возможен в любой день! +1 (403) 925-3003 Юрий