UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🚙 Переїжджаю з Калгарі. Тому передаю контракт 🏠 Квартира в “One Park Central” 😌 поряд з ➕1️⃣5️⃣Skywalk і не далеко від C-Train🚆 має багато зручностей на 8 та 32 поверсі ⬇️ 🏊🏻♂️Басейн на даху просто неба🏊🏻♂️ 🥩Гриль (10 штук) на даху просто неба, безкоштовно кожен день 🥩 ⛹🏻 Тренажерний зал 🤸🏻 Безкоштовні заняття з тренером з йоги 🧘🏻♀️фітнесу 🤸🏻 і т.д. 🖊️ Коворкінг з принтером 🖨️ 8 поверх 🛋️ Коворкінг з Лаунжем 32 поверх 🏙️ ⛹🏻Зона для перегляду спортивних подій 📺 ☀️Територія для святкувань та зустрічей🎊 🎱 Більярд, цифровий гольф та інші ігри 🕹️ ___ Речі, які є на відео 📹 можу залишити вам. Або комусь віддати 1.Невеликий Парк знаходиться в 100 м 🌳 2. Ще один великий парк – 10 хвилин пішки🌳 3. Парк Prince's Island – найкрасивіший парк у Калгарі з тваринами та річкою – 20 хвилин пішки 🐿️ 🌳 🦆 🌊 Все це в самому серці Калгарі в найвищому та одному з найкращих будівель міста 🏙️ Телефонуйте або пишіть мені 8252881842📱Владислав [email protected] 💵 Вартість 2075 Адреса: 510 12th Ave SW (Центр Калгарі)
-
Стіл і 6 стільців 155кад
-
Перетворювач 110 - 220в. 75кад
-
Хоч і не грав в Palworld, але виглядало як цікава гра з цікавими механіками. Буде пічалька , якщо їх засудять саме за механіку гри. А от якщо за покемонів - тут вже дуже "тонко"
-
Думаю що ні((а так би хотілося
-
Чув що юбісофт і їм подібні АктівБлізарди патентують різні механіки ігор і потім всім роблять щасливе життя. Особливо хвилююсь за динамічну поведінку NPC - типу вони отримали патент на адаптивну поведінку юнів відповідно до твого стилю гри. Ось патент і тепер всі починають паритись
-
Була в мене ситуація з тими гандона* кожного місяця знімалося 99 доларів хер зна куди,як виявилося ці долбо* підключили мені якусь підписку яка мені нахер не треба..зайшла на свій акаунт написала скарги на них..що без мого дозволу стягували гроші 6 місяців підряд..змінили всі свої дані..і вони мені повернули кошти..за весь час.
-
Наверное, я особо не фанат
-
Яка довжина?
-
У зв'язку з від'їздом сусіда, перездається контракт (до березня 2025) на велику кімнату в 2х кімнатному пентхаусі. Для 1, 2х людей або пари. Район Acadia. До метро 15хв пішки між станціями Heritage ta Southland. Зупинка 99 автобуса під будинком. Знаходимось на 12 поверсі, над нами нікого. З видом на гори. 2х поверхова квартира. В кімнаті велика гардеробна. Непогана шумоізляція в кімнатах. Co-op, Save on foods, Walmart, Goodwill, Value village, банки та кафешки 3-10 хв пішки (інфраструктура 👍) БЕЗХАТЬКІВ за півроку не бачили. Пралка і сушка в квартирі. 1.5 ванни кімнати. Балкон та тераса. Парковка 60 на вулиці, 100 в підземному паркінгу. Комунальні послуги світло 65-90, інтернет 45 (на всіх) Ціна 1175 cad для пари (1000 для одного)+ 900 deposit. Заїхати можна з 1 жовтня, або навіть на днях
-
Продам bassinet с звуком/светом в хорошем состоянии.Можно укачивать как в коляске. Цена 30 cad. Забирать Bankview
-
Привіт! Мене звати Дарина, мені 14 років та я шукаю підробіток. Наразі я не маю воркперміта, але залюбки допоможу з усіма видами праці. Накопичую гроші на мрію.❤️ – Маю Babysitting certificate та великий досвід роботи з дітьми, включаючи дітей з відхиленнями. – Працюю над відтриманням First Aid certificate. – Залюбки посиджу з вашими тваринками! – Маю високий рівень англійської мови, а також вільно спілкуюся Українською, Російською та трохи Чеською мовою. – Готова допомогти на кухні, прибиранням, роздачею листівок ітд! Знаходжуся у районі SW, за усіма питаннями в особисті.😊😊
-
Продаю набор косметики.Весь набор за 150 долларов.Все вопросы в личку.