UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, громадо. Шукаю музикантів для створення дуету-тріо-повноцінної кавер банди. Граю на гітарі, співаю, маю авторські пісні, досвід роботи в кавер-колективах. Сьогодні, в день народження Джона Леннона граю 10-хвилинний сет на відкритому мікрофоні в кафе Congress. Кому цікаво, будь-ласка, пишіть, приходьте. Початок о 19:00.
-
Мені відповіли що ми не підходимо по сумі доходів Ви скільки вписували ?
-
Достатньо щоб ви мене не відчитували! Я звернулась з питанням А ви мені мораль читаєте
-
Так у людей є ще якісь може проблеми , де ті гроші які заробили ідуть Не думали про таке?
-
Ви всі такі розумні) Працюю вже більше року
-
Дякую за відповідь, спробуємо. Ми вже місяць десь не брали корзину
-
Можно на месте записаться, ну то есть приехать и там записаться. Само собой, не на тот же день и не сразу)
-
Мне кажется ты квадробер, можешь на 4 тверых прибежать
-
Пошукайте пошуком в гілці, це питання проговорювали мільйон разів
-
Мене звати Аня 🫶🏻🍰, і я готую з любов’ю, використовуючи лише свіжі та якісні продукти. У моєму меню — домашні пельмені та вареники, сирники з фермерського сиру, рогалики з вишнею, ніжний млинцевий торт, наполеон, тістечка із заварним кремом та багато іншого. Я допоможу вам здійснити бажання насолодитися справжніми домашніми стравами, приготованими з душею. Замовляйте у мене, і ви відчуєте різницю!💕 •Сирники з фермерського сиру 500 грам (10 штук) - 20$ •Пельмені 1 кг - 20$ •Вареники з картоплею та цибулею 1 кг - 15$ •Наполеон 1 кг - 30$ •Млинцевий торт - 30$ •Домашні тістечка із заварним кремом від 8 штук - 30$ •Рогалики з вишнею 1 кг - 20$ • Пампушки 9 штук - 15$ Я гарантую високу якість і свіжість усіх моїх виробів. Готова приготувати абсолютно все, що ви забажаєте, крім тих страв, що вже є в моєму списку. Ваші бажання та смакові вподобання для мене важливі! Чекаю на ваші повідомлення, щоб створити щось смачне та унікальне для вас.