UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді сміливо йдіть) мені така зп замала за все те що вони хочуть
-
А бути помічником за 17-20$ і адськи пахати не хочеться) Я вас розумію))
-
Я в 3 таке бачила, тому таке)
-
Усім доброго дня! Здається кімната у бейсменті, район NW, Mount Pleasunt. Чудове місце, поряд парк конфедерації та 6 хвилин йти до автобусної зупинки. Бейсмент повністю укомплектований, є гарна вітальня з телевізором, кухня з двома великими холодильниками, пралка та сушилка. Гарний двір, гриль. Проживає двоє українських дівчат - шукаємо третю, щоб ходити на вечірки, у походи і пліткувати 😁 Ціна 850$ усе включено.
-
А как украинца зовут? не могу найти
-
Перездаємо свій контракт буде дійсний до 30 червня. Адреса: 1403 26a St SW. Можна буде заїхати раніше. Квартира однокімнатна, світла, простора, знаходиться на 4 поверсі, з великою кількістю місця для зберігання. В квартирі є пральня, посудомийка, балкон. У будинку є патіо та паркінг. Поруч знаходиться станція метро. Дозволено проживання з домашніми тваринами (+35$). На машині 5 хвилин до центру міста. Район тихий і спокійний, лише 12 хвилин пішки до магазинів Walmart, Safeway. Вартість 1825$ на місяць (депозит 1750$, повертається при виїзді) + комунальні.
-
Присоединяйтесь к нашей команде в Shawnessy Nails Time! Вы талантливый и увлеченный мастер маникюра, который ищет новую интересную работу? Компания Shawnessy Nails Time, расположенная по адресу 140 - 70 Shawville Blvd SE, приглашает на работу! Что мы предлагаем: •Дружелюбная и профессиональная рабочая среда •Конкурентоспособная оплата труда и чаевые •Постоянный приток Требования: •Опыт работы в сфере ногтевого сервиса (маникюр, педикюр, покрытие акрилом и т.д.) •Позитивный настрой и высокая трудовая этика •Умение работать в быстро меняющейся обстановке салона Если вы заинтересованы присоединиться к нашей команде, пожалуйста, свяжитесь с нами по телефону 587-899-0948.
-
Знається кімната в будинку на main floor для 1 людини в районі станції c-train Dalhousie. В будинку є пралка та сушка. Ванна кімната - спільна. Поруч(3-5 хв)є все необхідне: Safeway, Dolar store, клініка walk-in, Starbucks, ресторани та заправка Ціна 700$+комунальні