UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Дякую , а letter of Explanation стоит самому в Microsoft word напечатать ? Либо есть какая-то форма которую я могу скачать ?
-
Ось і я про те. Я вийшла заміж в 19 років. Чоловік був звичайним вахтовиком. За 20 років шлюбу доріс до заступника ген директора. На жаль, смерть його забрала у мене, а краще б інша жінка.
-
Я не конкретно о ней)
-
Ривер Кафе? Ну, нам не особо понравилось, что у них политика no strollers
-
Навіщо їй? У неї все є, тепер і дитина є, а коханця не проблема знайти. Вона себе прекрасно почуває.
-
Калгарі: 9 ресторанів серед 100 найкращих у Канаді 2024 року У 2024 році майже десять закладів Харчування з Калгарі увійшли до списку 100 найкращих ресторанів Канади. Найвищу позицію посів River Café на 23-му місці, а також ресторани Eight, D.O.P. і Major Tom, які отримали високі оцінки за якість обслуговування та унікальність меню. Калгарі представляє кулінарне різноманіття, підтверджуючи зростання інтересу канадців до нових гастрономічних вражень. 🍽️🌟 🔗 Джерело: CTV News
-
Про долю 100% і ніхто не знає, що його завтра чекає, тому любіть , насолоджуйтесь життям і не гайте часу
-
мене прийняли😄 тільки тепер незнаю як забрати
-
Усім привіт📱 Upd по знижках Чорної П’ятниці на телефони Finance - розстрочка на 2 роки Bring it back - лізинг на 2 роки Cost to keep it - якщо взяти телефон в лізинг, то скільки потрібно доплатити, що б лишити його собі через 2 роки Деталі в особисті 🥰🌸 або Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Усім привіт📱 Upd по знижках Чорної П’ятниці на телефони Finance - розстрочка на 2 роки Bring it back - лізинг на 2 роки Cost to keep it - якщо взяти телефон в лізинг, то скільки потрібно доплатити, що б лишити його собі через 2 роки Деталі в особисті 🥰🌸 або Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Теж чув