UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не пропустіть неймовірну коляду з Оксаною Мухою сьогодні о 18.00 в Парафії Успіння Пресвятої Богородиці❤️
-
Продам два летних платья, абсолютно новые , ни разу не одетые , с ценниками , размер S. Стоили 64 и 59 долларов , отдам по 30
-
Продам фен Дайсон , с европейской розеткой , может нужен тем кто уезжает из Канады в Европу , или если кому то нужен в Канаде отдам вместе с конвектором. Насадки все на фото. Один фен отдам за 300 канадских долларов , если заберете с конвектором то за 400. Пишите в лс .
-
instagram.com/ghost_kingdom_art
-
Продам 1. Автокресло до ноября 2025 года на возраст от 0 до 3-4 лет 2. качеля в 3 положениях, но не работает сверху крутилка для игрушек 3. кресло для ребёнка с вибрацией и музыкой 4. Присыпка использовалась 1 раз 5. Бюстгальтер для кормления размер S 6. Новые бутылочки 7. Пакеты для молока 24 шт 8. Накладки новые 9. Беруши нету 2-3 пары 10. 2 пакета вещей для детей от 0 до 6 мес. для девочки 11. Памперсы размера 2 12. Подушка для кормления Цена за всё 150$
-
Добрий день.Під скажіть як вислати документи в Український суд з Калгарі?
-
Вітаю! Мене звати Єлизавета, я працюю в автосалоні South Pointe Honda (Calgary). Ми пропонуємо вигідні умови на нові автомобілі Honda, а також маємо великий вибір БУ (used) авто різних марок, які підійдуть під ваші потреби та бюджет. South Pointe Honda з розумінням ставиться до ситуації українців, ми вже допомогли багатьом нашим співвітчизникам підібрати та купити своє перше авто у Канаді. Наш персонал допоможе підібрати доступний автомобіль, а фінансовий відділ зробить усе можливе, щоб отримати банківське схвалення для власників Work Permit. Я зможу домогти на будь-якому етапі з перекладом на українську, якщо у цьому буде необхідність та пояснити деталі придбання та фінансування. Запрошуємо вас на тест-драйв у зручний для вас час, щоб ви могли ознайомитися з автомобілями та отримати вичерпну інформацію. Адреса автосалону: 11609 40 Street SE, Calgary. Телефон для зв’язку: 647-537-5828 (Єлизавета). Буду рада вам допомогти!