UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кто на бусе может телевизор перевезти сейчас? Или на гранд караване?
-
я думаю якщо одразу написату суму та район, то процес скоріше пійде 🙂
-
Та ні потрібно фізично до суду .Я вже запитувала (
-
З 31-го грудня вільна велика кімната(НЕ БЕЙСМЕНТ). Можливо раніше. 775 CAD/місяц за все, интернет, вода, электро. Ещё два человека на этаже, один работает ночью. ПЛЮС: Safeway 2 минуты пешком и никто не лежит в ваши дела, лэндлорду вообще все равно. В комнате кровать Queen size, стол, стул и большое шкаф-купе. Переезжаю к девушке. Если хотите в первой половине января, то тоже ок, моя аренда до 16 января тут.
-
Здравствуйте! Я активно ищу работу и готова рассмотреть любые варианты, такие как уборка, в магазинах, на складах и т.д. Я готова работать на полный рабочий день, так и на неполный. Английским владею на базовом уровне, но понимаю многие слова и выражения. Быстро учусь и готова приступить к работе в любое время. Буду очень благодарна, если вы сможете помочь мне с поиском работы или порекомендуете людей, которые сейчас нанимают сотрудников
-
Простора 2-bedroom/2-bathroom квартира Адреса: 622 2nd Ave NE Ціна: 2000 дол./міс. Депозит: 1950 дол. Комунальні послуги: Оплата за електроенергію додатково. Основні переваги: • Повністю обладнана квартира, включаючи посудомийну та пральну машини. • Зручне розташування: • Близько зупинки автобусів 4, 5, 90. • Лише 15 хвилин пішки до зупинки City Hall. • Дозволено з тваринами. Для отримання додаткової інформації звертайтеся у приватні повідомлення.
-
Пропонуємо вам послуги перевезення меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати • доставка меблів/побутової техніки • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми з радістю виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога • вибір вантажних авто: 6.5ft pickup truck, 16ft cube van truck, 20ft enclosed trailer, 26ft box truck. 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
Дайсон AIR wrap в мідному, трендові у кольорі за 400$ Є всі насадки, все працює. Стан нового, ще навіть є гарантія до кінця червня.
-
Можливо хтось здає кімнату для хлопця? Район se бажано, sw, терміново 🔏
-
Всім привіт Займаюсь ремонтом і підгонкою одягу.Великий досвід,тут також працюю в ательє. 4034089686
-
Продам Nike Jordan Flight Fleece Men's Washed Pants Ціна $80