UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Працюю фулл тайм (35-40 годин на тиждень) на кухні, але є певний проміжок часу де я працюю 20-25 годин на тиждень (приблизно місяць підряд, і також була перерва в роботі приблизно 3 тижні бо був ремонт у ресторані. Чи підходить для AOS так, щоб я пропрацювала там понад рік і набрала там необхідну кількість годин, чи треба щоб увесь рік кожен тиждень був 30+ годин? В контракті вказано 35-40 годин на тиждень і фулл тайм
-
я в контракті маю описати кожен тиждень що я працювала? я просто такого не знаходжу в описі контракту офіційному я бачу лише що треба пейстаби за останні 3 місяці
-
Комісар із питань конфіденційності Альберти розпочав розслідування щодо утримання урядом провінції результатів онлайн-опитування стосовно можливого створення провінційного пенсійного плану. (APP замість CPP) edmontonjournal.com/news/politics/albertas-refusal-to-share-pension-survey-data-being-investigated-by-privacy-commissioner
-
напишіть в приват, у вас доступ закритий
-
зрозуміла дякую
-
Добрий день! Перездається 3поверховий 3bd таунхаус в Cranston Rivestone se. Без бейсменту, але з великою бонус рум(на фото), є патіо, бекярд, паркомісце. Загальна площа 1800sq ft. Велика роздягальня, великий бонус рум на 3 поверсі, патіо найбільше у комплексі. Посудомийка, пентрі, зберігання під сходами. Контракт до березня 2025 з продовженням. Заїхати можно з 1 січня офіційно. По домовленості можна і раніше ( до Christmas). При заселенні до 1-го січня оплата за дні в Грудні не береться :-) Тварини дозволені. Разова плата за тварину 250 доларів. Ютиліті – влітку 200-220, взимку – 290-330. Нас 4 особи: 2 дорослих та 2 дітей. Не економили особливо. Ізоляція тут хороша, тому тепло не виходить швидко. Ціна 2400$ Є детальний відеоогляд, який був зроблений до нашого заселення. За деталями, будь ласка, звертайтеся в ПП.
-
Тому що в 98% ніхто їх не буде декларувати
-
Я скажу Вам так, что тоже два года мечтала о семейной враче из Украины и вот настал тот момент, когда нашла такого семейного врача, а теперь делаю вывод, что самая лучшая консультация это спросить у Гугла, таких тупых врачей, как тут, я ещё не встречала, как не прийду на приём, постоянно разочарование, врач хоть и говорит на русском, но на столько не квалифицированный, что страшно лечиться!!!!
-
Шукайте на сайті IRCC бо будете два рази робити, нам вже так зробили а потім сказали що вони не займаються 🫠
-
Абсолютно ніяк , ви можете безкінечно шукати роботу менеджера і безрезультатно. Тут своіїх менеджерів сотня на місце
-
Вітаю, перездається контракт. В центірі Calgary! Дійсний до 31 травня, з можливістю продовжити. Заїзд цього місяця 12.29! Квартира one bedroom, знаходиться за адресою: Sasso Condo 1410 1 St SE Біля зупинки Viktoriia Stampede, що знаходиться в центрі(Downtown). Це буквально 2 хвилини до зупинки. Ціна за місяць 1710$ У ЦІНУ ВКЛЮЧЕНО: Вода,опалення, доступ до фітнес центру, сауни, джакузі, кінотеатру та ігрової зони а також 1 місце для паркування авто, + пральна машина та сушка знаходяться у квартирі, на балконі особистий гриль). Будинок спокійний, + шумоізоляція дуже хороша. Під домом знаходиться Shoppers та HMart. З тваринами не можна. Фото зроблені ввечері тому виглядають трохи темно, але на справді квартира дуже світла. Якщо вас зацікавила квартира, прошу пишіть в особисті, радо відповім на усі запитання.
-
Добрий вечір, спільното! Моя добра знайома Грузинка попросила розмістити вакансію, всі питання прошу керувати на номер телефону. Локація: Калгарі, Альберта Підрядники SAGA шукають помічника по Сайдінгу Необхідний досвід роботи з інструментами. Якщо ви зацікавлені, за додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 587-664-6543 Gabriel
-
Тут не могу подсказать , не в курсе
-
Игорь, просто знакомьтесь и выстраивайте хорошие отношения на любой работе и вам однажды прибудет. Но вопрос был в другом: влияет ли менеджерская должность или помощник менеджера на выборку