UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та которая выдает канадское удостоверение
-
Для подтверждения
-
Доброго дня шановні. Хто може підказати по роботі в телекомунікаційної галузі? Чи є хто вже працює в телекомі? Через Indeed 2 рази созвонювалися з роботодавцем, пропонували на інтерв’ю прийти, але я ще не в Канаді і тому вони делікатно казали(відмовляли), що коли прийдити тоді і приходьте. Віддалено тяжко знайти роботу. Тому і питаю, чи є хто або кому потрібни працівники в їх компанію? Дякую за інформацію та допомогу.
-
Добрый день!! Подскажите где можно перевести и заверить водительское удостоверение??
-
Не я создавала, пардон☺
-
Доброго дня! Підкажіть хто виграв квитки до Канади по Miles4Migrants. Через скільки Ви їх отримали? Дякую.
-
Привіт, перевіряю себе, бо вже 31 лечу до Калгарі. Які я маю мати документи на руках ? Що роздрукувати і тд ) підскажіть будь ласка. Заздалегідь дякую
-
Спасибо,а то мне письмо прислали, а паспорта ещё нет вот и сижу гадаю, покупать билеты или ждать паспорт,чтоб наверняка )
-
@am0nshi Друже, з Днем Народження! Знайомі ми не так давно, але я дуже радий, що життя нас перетнуло! Дякую за твою легкість на підйом, відкритість та підтримку. Бажаю, богатирського здоров'я та не забувати про відпочинок та сон. Яскравого шляху у Канаді!
-
Название "мамы", но Вы же понимаете сами, что там и папы, и все кто является опекуном
-
Вот сейчас еще раз проверил у себя и жены - ни у кого нету именно этого письма. Напомните, пожалуйста, оно ж должно быть в профиле IRCC или оно приходит на эмейл?