UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
не вижу как перевести с cheq аккаунта на credit card CIBC, кредитка должна отображаться в transfer funds?
-
Син надо для кредитки
-
Всім привіт.Підкажіть будь ласка,чи є в Калгарі роботи пов‘язані з гіпсокартоном ,металами,стелями.В Британі така спеціальність називається Fixer,dryliner.Дякукую
-
Шукайте по слову drywall
-
Спасибо большое, сработало
-
В волмарті можна купити розміром А4 в клітинку
-
Значить можливо
-
Доброго дня!Віталій ви могли б дати контакти цього роботодавця?
-
Ну то хто зна, залежить від відділення
-
Ой, ой, ой І до душі пристало, Ой, ой, ой, І наше рідне сало, Ой, ой, Закуски кращої немає, Гей, наливай, душа співає! Ой, ой, ой, І наше рідне сало, Ой, ой, ой, Тебе не буде мало, Ой, ой З тобою наш народ гуляє, Гей, наливай, душа співає.
-
Доброго вечора,я хочу щоб мені допомогли бо в мене іде дах,вибачте за алегорію,діло в тому шо я змінив вже 2 роботи в канаді,втрачаю віру що зможу знайти себе в області столяра,томущо немає стабільності,планую переіхати у велике місто з провінції Nl ,чи може мені хто надати допомогу,думаю йти на завод,поможи мій украіньский брат та сестра😌😅наперед дякую,та гарного вам часу проведення))
-
Вийшло. Дякую.
-
Доброго дня, підскажіть будьласка на бенефіти відправляти лише лист-анкету в конверті який прислали, і все більш нічого не треба?
-
Знакомому рекомендовали (девочка в реджистри) еще ксерокс паспорта положить
-
Будь ласка скиньте і мені. Дякую 🙏