UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так без контракта на роботу і без кредитної історії, оплата за місяць. Бо ми через 5 днів після приїзду заселились роботи не було
-
Дітям іноземцям без ворк і стаді перміту не видають сін
-
При поверненні офіцер просить показати оригінал WP. Так що варто його взяти з собою.
-
Підскажіть будь-ласка, в Міністерстві освіти Калгарі син здав екзамени, школу призначили, сказали нам подзвонять до середи але так і ніхто не дзвонив, що нам робити ще чекати? Кому через скільки подзвонили, щоб іти в школу?
-
Пропонуємо послуги заміни вікон, вхідних дверей та дверей на терасу, дзеркал, та скла до вікон та дверей. Заміри безкоштовні . Працюємо з такими виробниками як Lux та Ply Gem
-
Выдают детям канадцам ,а не иностранцам без стади и ворк пермита
-
Всё зависит от хозяина жилья, наш даже паспорта не хотел смотреть, сказал что ему достаточно посмотреть на людей которые будут жить в его квартире. Заключили договор оплатили за месяц +залог.
-
Всіх вітаю! Я з хлопцем шукаю бейсмет чи кімнату для оренди. В районі 1000 CAD. За будь яку інформацію попередньо дякую!❤️
-
Дякую, заспокоїли, значить чекаєм)
-
Чекати. Ми чекали 10 днів, але подзвонили, запросили на знайомство.
-
Доброго вечора, Підскажіть будь ласка, можливо хтось знає з вас, або може підсказати до кого можна звернутись Чоловік шукає роботу, має досвід 3 роки в роботі з мебеллю ( carpenter) збірка/розбірка меблі, монтаж і все інше що зв’язане з цим, також ставить двері, вікна з МДФ, плінтуси, сходи ( Є багато фото, можу відправити якщо потрібно) Єдине, те що англійську не знає дуже добре, але і процесі вивчення Вільно володіє румунською ну і власне українською. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію. Всім гарного вечора ❣️
-
Дякую)) бо я вже почала переживати
-
Вітання, заповнили заявку на допомогу (3000$) і вказала там себе як основного заявника, чоловіка як зі мною, так як і було при подачі на візу. Банківські дані запитало тільки мої. Може хтось вже стикався з цим, чи ок так? Нам обом прийде виплата на мій рахунок чи як? Чи треба заповнити ще заявку за нього?