UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не помню. Там что, действительно 8 месяцев, а не 12?
-
Это как?:-/
-
Тобто ви з'їсте 500 грам м'яса? 😁
-
А, ну речь была с 7 на 5
-
Нет. Так и остаётся и GDL , и full. Просто те,кто на GDL откатается год или 2 без штрафов автоматом получат full
-
Ніхто про це не думає,що людина тратить свій час, бензин, таскає груз, маринує м'ясо, миє посуд, тащить це все в парк і т.д. І саме головне,що мало хто захоче це робити не говорячи про те,що безкоштовно. Я вважаю,що Нік - герой. Організувати сабантуй на 100 чол не кожному під силу
-
Аааа... Семен Семеныч.. Спасибо😊
-
Хтось йде на Калгарі еxpo?)
-
UU шашлики повертаються! 30 Квітня (цієї неділі) збираємось українським ком’юніті файно провести час, познайомитись та скоштувати українсько-канадійського шашлику =] А також - мафія, музика, спортивні розваги (беріть з собою рокетки/м’ячі) та +22°C за прогнозом! Минулого літа нас було майже ❗️100❗️дорослих + діти. Локація - Bowness Park goo.gl/maps/XF1zi3sXxrmTF5hP6 - великий парк, де може розміститись 100+ людей. Їде 1й автобус із даунтауна, або сітрейн та спробуємо зустріти. Дата - 30 квітня, 11:00 Посилання на реєстрацію - docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdj-jghlPibIz0tjIMXjEcLxgIiz9Qh5_zEnt9_FU9t_TQqmg/viewform До зустрічі!
-
Минулого разу було 80. Цього разу група виросла в 8 раз
-
Там же зарегистрироваться надо сначала.
-
так а кому деньги то сдавать?)) я тож очень хочу пойти