UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гроші і якщо ви в окулярах,то їх не забудьте, бо будуть перевіряти зір
-
На Боровелл провірте. Він підтягуєінфопмацію по всіх картах і формує рейтинг, а сібс тільки по своїй
-
О,ви чарівниця! Скільки там коржів в Наполеоні?
-
Миграционний консультант и даже 2 миграционных сказали,что нельзя менять работодателя во время подачи и ожидания ПР
-
Перевод нужен
-
Фантастика😍
-
Вам дали ПР?
-
Подзвонити в посольство України в робочі дні. Я вам дуже співчуваю. Сподіваюсь,що хоча б канадське айді ц вас є
-
Кто спрашивал за цветы. Многие магазины открыли летние площадки Супер стор и валрмарт уже продают. Цены приятные. В супер сторе за 5 цветов (маленькие горшки ) по 4.50$ будет Валрмарт 4ед. За 12$
-
Няні коштують від 20 дол в годину. З проживанням ще й дорожче буде, бо судячи по питанню няня буде виконувати не тільки обов'язки няні,але і прибирати ,і готовити їжу.
-
Видел кто-то спрашивал в группе про Нееts и Nео - я тоже искал где купить сигареты больше месяца. Хорошо что знакомый на работе подсказал где они заказывают и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
Поїдьте в офіс і вас запишуть на місці. Тільки до українки не підходіть,бо кажуть,що вона дуже нелюб'язна і українців відшиває зі словами: чого ви сюди приїхали,ідіть додому і чекайте 55 днів. А ось іноземці записують без проблем
-
Доброго дня, підскажіть чи є в парку якомусь настільний теніс?
-
Привіт! Є багато тенісних кортів по місту. Скажіть, будь ласка, як туди потрапити? Вони вільні,чи потрібно кудись писати/ дзвонити і бронювати?
-
Я граю в бадмінтон,хотілося б попробувати теніс
-
Дякую.
-
О. И она тоже есть 😅