UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Итак. Кто сегодня будет и поиграл бы?
-
Тут все індивідуально. Можливо, Вам пощастить і знайдете роботу швидко. Але також багато людей з гарною англійською сидять по декілька місяців без роботи. Особисто від себе можу порадити – якщо у Вас дійсно гарний рівень мови, то несіть резюме індивідуально. Бо тут багато, хто в резюме вказує «флуент інгліш», а по факту двох слів звʼязати не можуть. А так одразу у менеджера буде розуміння, що Ви дійсно знаєте мову серед тих стопок резюме з флуент інглішом.
-
Чтобы не было ненужного обсуждения «ой а что так дорого», «та за такую цену можно купить Роллс Майбах Х5» и т.п
-
треба щоб хтось спитав в пп деталі а потім виклав цю інфу в загальний доступ в цей чат)😅😂 хіба в правилах даного тг розділу не вписано про опис товару, ціна і т.д...
-
А нафига на это обращать внимание вообще?🤔
-
Похоже на родное Запорожье
-
То есть все таки без судочка ?)
-
краще дзвони і домовляйся за співбесіду, якщо англійська добра, якщо є варіант саме дзвонити
-
Конечно
-
Почитайте правила топика и добавьте цену и пробег в описание
-
Только один вопрос, он на англ? 😅
-
Ну так продавайте по нормальной цене и не будет. А не купил за 4, продаю за 9, супер машин. Я уже раза 4 такой цирк тут видел
-
www.instagram.com/reel/CrteR21AzvQ/?igshid=NjZiM2M3MzIxNA==
-
Віддам dvd плеєри для авто. Монтуються на підголовники авто. Підтримують диски та usb.Повний комплект, за винятком одного тримача. Стан нових.
-
Так моя нормальная цена и твоя это же разные вещи