UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Угу
-
У, тогда нужен будет хелп с переводом
-
Именно
-
Это же про Древний ужас вопрос, верно?)
-
Если ты изначально боишься писать цену, то это уже первый звоночек
-
Що заважає реально зацікавленій людині написати у приват?))) всі ми знаємо що людям яким не має більше чим зайнятися тільки і треба написати якусь каку у чатах)))
-
Хай кто продает матрас Кинг жду в лс Спасибо
-
Вы явно не знакомы с маркетингом и понятием конверсия. Вопрос про цену не обсуждается, это правила топика, дальнейшая полемика не имеет смысла
-
Окей Сценарий 1. Я продаю машину, все написал, цену, детали, вин, короче детали. Пускай даже мне напишут - а подешевле нельзя ? Но не каждый же ? Сценарий 2. 100 человек пишет спрашивая цену, из них 1-10 могут быть заинтересованы, часть вообще боты, остальные отваливаются . В ответить то всем ? Так автоматизировать тогда что ли? А Казалось бы экстра шаг ? Конечно цифры с потолка, но effortless experience не просто так придуман.
-
Я з вас у шоці…..екстра крок написати у приват з запитаннями…
-
Может я не заинтересован, но мой знакомый хочет такую-то машину и я мог бы ему переслать сразу а не ходить за кого-то ИЛИ я не заинтересован но предложение бомба, теперь хочу. Касательно как в чате - да, всем не угодишь, но на том же маркетплейсе если я вижу машину без цены , где прописано “price negotiable or contact for price” то это вынуждает уже экстра шаг, который делать ну скажем не всем охота ?
-
Рік тому канадійці віддавали машини українцям за пів ціни, а потім бачили їх на маркетплейсі по фулпрайсу через декілька днів. Тож, "муткі" мутить не треба. Якщо ціна адекватна, то й переживати нізащо
-
Нащо ви це вигадуєте?
-
Солоденька ціна щоб перепродати дорожче українцям яким реально треба машина?
-
Цілком може бути, не буду заперечувати це. З чого виходив я, коли писав про це. Ми з дружиною подавались разом в один день і мені видали папір на full, вартістю 77 доларів, дружині gdl, вартістю 60 доларів. Причина - в мене новіше посвідчення водія, майже з усіма категоріями, з терміном дії категорії, в дружини було більш давнє посвідчення, лише з категорією В, без зазначення терміну дії посвідчення. Це зі слів працівника registry. Отже, буде дивно, якщо вони взяли з дружини меншу плату ніж з мене за переоформлення, видали різні папери, а пришлють нам однакові пластикові посвідчення. Однак, пластик ми ще не отримали. Якщо я помилився, то обов’язково відпишусь.
-
А я купив третю, за дуже гарною ціною. Поки стоїть, але ж купив
-
Боже🤦 з вами точно все зрозуміло... з блондинками (не в образу, просто кліше) іто конструктивніший діалог і краще взаєморозуміння