UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я встречал минимум 300-350 cad на фб маркетею
-
багато чув шо глум одна за найкращих коопів, але якось скептично до них відношусь (маю на увазі коопів), тому так и не спробував
-
Угу, unopened встречаются
-
ахахах, 95% колекції, суспільне євро :D:D:D:DD:D:D:
-
Мне нужен сюжет: древний ужас например или данженкраулеры
-
Всем доброго дня. Хочу поделиться своим опытом первой работы. Устроился на работу на небольшое преприятие по производство мебели. Проработал 10 дней. Дали job offer, с испытательным сроком на 3 месяца. Через два дня приходит хозяйка, просит прощения и сообщает-у меня нет для вас больше работы- "досвиданья.
-
Я наоборот не люблю евро на очки и подобную хрень.
-
Як раз в ньому я і був))
-
2 подушки Smart Silk. Розмір 49 см х 91 см, нові, в упаковці, з усіма бірками. Розмір King. Вартість 110 доларів за дві. Самовивіз з SW. В додаток віддам безкоштовно 2 подушки Beautyrest Platinum 45x66 cм (не нові) з білими бавовняними наволочками, та ще 2 бавовняні сірі наволочки більшого розміру (не нові).
-
Продам iPhone 8, 64Gb, купляла в Україні на Розетці новий в 2018-му році, оригінальний (НЕ РЕФУРБІШД). Максимальна ємність акумулятора 80%. Користувалась ним 1,5 року, потім лежав майже весь час у коробці. В дуже гарному стані, з броньованим склом на екрані, ззаду невеличі подряпинки і одна побільше. Оригінальний чохол віддам безкоштовно, шнур для зарядки додаю. Пропонуйте свою ціну.
-
шахмати також гарна гра (: А так, в цілому десь с вами згоден) Іноді хочется якоїсь історії в євро і ти вже більш по фану граєш)
-
Ну тот же Брасс раз сыграл и больше не буду
-
Десент вроде видел в Sentry Bоx 220 баксов. Но меня он не прельщает, ибо там нужно приложение для телефона/планшета. А мне кажется, что это убивает дух настольных игр:-)