UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
або зняли з рахунку, або обмін... достатньо...
-
Пишу в личку.
-
Всем привет. Есть 924 доллара на счету WestJet, могу перевести на ваш аккаунт по выгодной цене.
-
Дбброго дня! Через місяць прилітаю в Калгарі, зорієнтуйте, будь ласка, що за цінами на кімнати? Реально 500-600 $ вкластися? І як складно знайти житло в принципі? Чи вистаче 2х тижнв? Дякую.
-
Продам дві подушки Нові, вчора купили Нам не підійшла, ми просто звикли на низьких спати😁 Про подушку: м'яка (підлаштовується під голову) з легким нахилом біля шиї, знімні наволочки, розміри 42х67х13см Ціна: 70$ за одну(можливий торг, якщо вам завелика ціна😊)
-
порушення вимог перебування в Канаді, ( минуси при подачі на ПР, можуть не подовжити ВП та інше на розгляд інспектора ) Ви апріорі порушник, який не дотримується правил, а таких вони не люблять))) Оскаржувати рішення, ви можете місяцями і роками... і прогодувати не одного адвоката)))
-
до Канади ви згідно візи приїдете, вас авіакомпанія довезе, а еміграційний офіцер в аэропорту вже буде приймати рішення що далі...
-
зависит от района, а поиск комнаты как и везде зависит от удачи, кто-то находит в первое время, у кого-то долго не получается, за 650 вполне реально найти комнату, тут в чате было много объявлений советую искать заранее, а также пользоваться группами в фейсбуке, возможно там повезет удачи !♥️
-
Доброго дня, є сайт для пошуку роботи Indeed Jobs, я шукала роботу находячись в Україні, знайшла, зустрілась з роботодавцем находячись вже в Канаді.
-
Если сохранили чеки- сдайте.
-
Ще питання по безвізу. Як точно знати що в мене є дні по безвізу, і в мене не буде проблем в Франкфурті? Я трошки боюсь тепер, коли я летів в Канаду, була стара печатка перетину кордону в Чехію, бо в мене була карта і офіцер 20хвилин тримав поки я йому доказував що я мав карту в Чехії. Страшно застягти десь в Європі