UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Шукаю роботу на фермі робітником. Маю досвід роботи 5+ років як у тваринництві (велика рогата худоба, свині, птиця), так і у вирощуванні зернових культур (пшениця, кукурудза, соняшник, соя, ячмінь). Буду вдячний за підказку чи рекомендації. Можливо є ферми, де шукають працівників. Англійська базова. Обмеження по ворк-перміт в процесі зняття. Цікавить будь-який графік роботи.
-
білет на літак нікого не цікавить до вильоту... законні підстави проїзду в ЄС ось що будуть дивитись на кордоні
-
Так давайте по порядку в дружини, біометричний паспорт? Коли і скільки вона була останній раз в ЄС?
-
Подруга до войны вроде делала, все норм было. Но у мужчин может сложнее, я хз
-
Чехи не вклеїли їй і мені виїздну візу(промахались), сказали що ми маємо 90днів безвізу. Ми здали свої документи, бо мета перебування в Чехії закінчилась. У Франкфурті офіцер побачив останній вʼїзд в ЄС пару років тому і в дружини почались проблеми(мене інший офіцер пропустив, її ні)
-
Ну ви частково самі відповіли на своє питання, багато залежить від офіцера, якщо б зберіглась хоча б копія карти, то питань було б меньше. Як варіант дивіться транзит через Молдову, а в фракфурті не виходити з транзитної зони і все буде норм.
-
ви виїзжали з ЄС, тому паспортний контроль присутній. а тим більше в країну яка потребує обов'язково візу для нашого паспорту.
-
так і зроблю, думала що з пошкодженою упаковкою не візьму, але мені вже сказали що можна, дякую😊
-
Дякую. Були скани карт, тому і пропустили. Зараз цікавить як без страху пройти той Франкфурт по безвізу. Бо я був здивований тоді, коли ми попали на офіцерів, це був перший досвід і я думав що це і є транзитна зона коли летиш з Праги до Франкфурта, а далі Канада.
-
цены у всех +-$5 одинаковые, рекомендую не брать bell - покрытие в Альберте парашное, пересел на роджерс - получше. Минимум лучше взять безлим минуты и смс - если нужно будет сидеть на холде час с каким-нибудь CRA - поймете)
-
та нічого не треба, якщо будуть питання показати скан що були в ЄС під захистом в Чехіі