UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт Тут таке діло, при оформленні фаір єнтрі, мені сказали що я можу оформити проїзді не за $39, а за меншу суму завдяки бенефіт карти. Таке питання, хтось вже отримував такі проїзні/переоформлював феір ентрі? І якщо так, то до чого це може призвести? ( пам'ятаю в чаті писали що це якто впливає на кредит скор і це взагалі погано якщо понижаєшь свій статус( щось типа того)) P.S: я би не думав би міняти, якби мені сам працівник не запропонував, типа каже як тільки отримашь бенефіт картку, то сразу приходить будемо оформляти дешеві проїзні квитки, якто так :) Дякую
-
Ой, что-то знакомое. Прям какое-то глубокое воспоминание разблокировалось )
-
Всем привет, меня зовут Евгений, я являюсь сертифицированным продавцом автосалона "Automaxx". Наш дилерский центр лицензирован по программе AMVIC (Alberta Motor Vehicle Industry Council), что гарантирует прозрачность и чистоту Вашей сделки. Мы работаем с любой кредитной историей, помогаем приобрести автомобиль любому желающему. Данный салон предоставляет: ✅ Широкий ассортимент любых автомобилей. ✅ Carfax - вся история автомобиля ОТ и ДО. Мы не продаем битые, восстановленные после ДТП авто, только целые авто с небольшим пробегом. ✅ Предоставляем услугу пожизненной гарантии двигателя, если пробег Вашего автомобиля меньше 120 000 км. ✅ Сервисное обслуживание. ✅ Хранение зимней резины купленной в автоцентре бесплатно. ✅ Эксклюзивная реферальная программа, позволяющая получить 500 долларов наличными тем, кто приведет покупателя в наш автосалон. ✅ Аренда понравившегося автомобиля более чем на 24 часа. Адрес - 424 16 Ave NW Контактный телефон - +1 587 999 7916 Евгений.
-
Я наклейки купила . Вони прозорі з набитими укр буквами
-
Втомилися від офісної рутини? Пропонуємо віддалену роботу з гнучким графіком та високим заробітком. Деталі доступні в особистих повідомленнях
-
Дoставка тютюнoвиx виpoбів з Укрaїни 🇺🇦 (сигapeти, cтiки IQОS і GLО а тaкoж тютюн тa однopазoві кyрилки) Пишiть з усіх питaнь ❤️
-
Mainstreet правцює з 10 ранку до 19 вечора з пн по суботу, але часто в обід з 11 до 14.00 немає, бо показують квартири, або поселяють.
-
Как хорошо, что у меня эта хрень не орала. Я каждый раз за сердце хватаюсь
-
Підкажіть, будь ласка, з якої локації краще дивитись завтра феєрверк з дітьми? щоб без давки
-
Хей усім Здається 1 кімната в двушці 1200$ Район Bridgeland memorial , до станції с-трейна 4 хв Спортзал на першому поверсі ( Anytime ) Є також поверх для вигулювання собак не виходячи з будинку В будинку є Лаундж зона (Патіо ), барбекю та настільний теніс Своя ванна з туалетом в кімнаті Фото можу скинути в приват завтра як і фото кухні Проживання з українцем , 35 років
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy