UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Стоп,а карта блокируется или просто эти деньги снять нельзя из чека? Потому что они проверяют его больше недели всегда
-
Так вы им задали этот вопрос: я что не имею права снимать деньги со своего счета?
-
Так він думав ,напевно ,що його ніхто не розуміє😂. ,ому зауваження не зробила? Я б зробила
-
Як виросте ваша дитина, то коли буде спати десь років в 12-16 почитаєте її переписку в соц мережах чи месенжерах. Будете дуже здивовані. Бо я,получається,бидло-мама,по вашому. В моєму лексиконі немає матів, мої батьки ніколи не вживали мати,моя дитина ніколи при мені не вживала мати і однієї ночі подивившись в дитячий телефон у мене очі на лоба полізли. Бо ви ніби весь такий правильний,що аж тошно
-
Снятие налички не является флагом. Вы эти деньги заработали (банк видит от кого у вас идут денежные поступления) и вы можете делать с ними что угодно - хоть снять наличку и раздать бездомным. Депозит налички (особенно на регулярной основе или больших сумм) это сразу проблема и вопросы так как банк не знает источника денег. Тут начнут задавать вопросы. Боятся что money laundry. Вам бы в банк сходить, и позадавать вопросы менеджеру. Что-то явно не в порядке. Гадать на кофейной гуще нету смысла.
-
Ежу понятно, а дети не всегда понимают о действии своих поступков
-
Ого Спасибо
-
А ви будете бачити чи чути,що він робить в компанії? Але від того ,що ви не будете бачити нічого не зміниться, просто у вас буде думка,що у вас ідеальна дитина,бо ви ідеальні батьки. От і все. Я в школі працювала і повірте надивилася і наслухалася діток таких ідеальних батьків