UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куплю продам USDT. Можу вам дати готівкою при бажанні.
-
Вітаю. Пишу з таким питанням. Підключили в квартирі домашній інтернет договір до початку червня 2025. Переїжджаємо в іншу квартиру де вже є інтернет і немає можливості перенести туди свій договір. Можливо хтось зараз в пошуках домашнього інтернету від TELUS? І хотів би переоформити мій договір на себе ? 250 Mbps download, 250 Mbps upload - 54.25 CAD в місяць. В мене зараз немає можливості оплатити 400 доларів за анулювання договору:( Якщо хтось зацікавлений напишіть мені в приватні повідомлення домовимося☺️
-
Народ усім привіт! Маю маленьке запитання може хто знає, переїхав жити в район Шинука і зараз вибираю домашній інтернет між Shaw I Telus , не знаю що з них буде краще, у кого що взагалі і як тягне, дякую
-
Доброго дня! Маю освітню можливість для тих, хто в Калгарі або міст навколо, і шукає Afterschool Program для дитини. Можливість №1 🚀After School STEM Program на базі Telus Spark Science Centre від Capstone Engineering Academy 💲Програма фінансується грантом від Alberta Education, тому для студентів вона безкоштовна. ▪️Кількість місць на програму обмежена, бо це тільки перший запуск. Grades 5-7 вже заповнені. Ще є місця в групи для Grades 8-9 та 10-12 📆Перший день занять - 12 вересня. Податись можна до 5 вересня. 4:00 pm - 5:30 pm Один раз на тиждень (вівторок, середа чи четвер, залежно від групи та програми) Можливість №2 🚀After School STEM Program від Roots 2 STEM 💲Ціни $150 - $ 240 на місяць 📍Відбувається на базі Roots 2 STEM (Southeast Calgary) 📆Перший день занять - 12 вересня (залежить від програми) 📧Деталі у прикріплених файлах, або пишіть в особисті. Буду рада надати відповіді😊
-
Зараз запитаю номер ) вам скину
-
А дети в садике со скольки и до скольки ?и есть ли питание и спят ли они там ?
-
Дівчата, хто хоче на наступному тижні зробити фотозйомку в горах і можливо з конем та класно провести час пишіть🫶🏽