UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не боїшся що можуть цигани вкрасти?
-
Хто Янголам дозволив відвідувати цю гілку і чому Ти не спиш в цей час?
-
Полягали спати, Бродяги?) (Хто має владу над тим, щоб відкрити гілку для інтровертів- зробіть це будь-ласка, там небуде жодного повідомлення, але деякі люди з цієї спільноти будуть гілкою пишатись) Ніпрошо
-
Доброго дня, я чула що в аеропорту перед вильотом запитують на яких підставах я знаходилась на території ЄС, якщо пройшло 90 днів. Я маю тимчасовий захист у Франції, але по їх закону тимчасовий захист я маю закрити та віддати. Тож цей документ я не матиму в день вильоту щоб показати. Чи підходить його копія?
-
У нас так само було. Перший раз ми їх попередили і надалі ведуть себе дуже добре
-
Хола. Може хтось в найближчий час звільняє однокімнатну квартиру і шукає когось на своє місце? Розгляну всі пропозиції.
-
Продам в связи с переездом, скейтборд ca$50, вместе с защитой (наколенники, налокотники, шлем) на бодростка. Трюковой самокат ca$80 вместе с защитой. Все в хорошем состоянии, всё работает, катались без огресовной езды. Пишите в личном сообщении пожалуйста.
-
Ищу работу. Есть опыт на стройке(5лет), столярке(2 года). Рассмотрю любые предложения, фул тайм, парт тайм. Спасибо.