UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
❗️Уже стартовала лотерея "Грин Кард"❗️ Каждый год разыгрывают 50 000 анкет❗️ Все жители стран СНГ, включая 🇺🇦, те кто уже в США и другие национальности могут принимать участие в розыгрыше 🪪 ➡️Заполним 📝 быстро и корректно✅ ➡️поможем увеличить твои шансы и осуществить мечту😊 Не откладывай это на потом Ты же знаешь как это бывает 😏 ↘️Для всех деталей напиши мне @Simba_sanechka У нас самые приятные цены и производительность Детали в личку
-
‼Робота в Америке на траке від А до Я‼ 1 Программа U4U 2 Зустріч в Аєропорту 3Поштова адреса в USA 4 Житло 5 Виготовлення початкового пакет документів ( дозвіл на працю, SSN, банк, мед. страхівка) 6 Водійське посвідчення на легковий автомобіль 7CDL школа 8 Працевлаштування Консалтингова компания Рукрутінгова компанія АвтоШкола CDL Наших офіси : Украина : Київ Польша: Перемишль Англия Лондон Ирландия Дублін США Філадельфія , ЧIкаго ✍ ПИСАТЬ СЮДА 👉 @mantrackusa
-
🇬🇧НАБІР НА НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ Запрошую на ЦІКАВІ заняття 🥰 Я- Єлизавета , сертифікований викладач, маю досвід роботи із будь яким віком учня Пропоную : - цікаві інтерактивні заняття - вихід із A0 ➡️ С1 - гнучкий графік який підходить в першу чергу вам - індивідуальна розробка програми курсу вивчення - розмовні заннятя у постійній практиці - великий об‘єм лексики у зручному виді для вивчення 📆Наразі іде набір на індивідуальні заняття Деталі : @lisiilia
-
‼Уже стартовала лотерея "Грин Кард"‼ Каждый год разыгрывают 50 000 анкет❗️ Все жители стран СНГ, включая 🇺🇦, те кто уже в США и другие национальности могут принимать участие в розыгрыше 🪪 ➡️Заполним 📝 быстро и корректно✅ ➡️поможем увеличить твои шансы и осуществить мечту😊 Не откладывай это на потом Ты же знаешь как это бывает 😏 ↘️Для всех деталей напиши мне @Simba_sanechka У нас самые приятные цены и производительность Детали в личку
-
Срочно!!!! Куплю одноместный- полутороместный матрац ( мягкий)
-
Пишіть в ПП
-
Habitat Restore
-
Во вторник 10 октября, буду ехать с Принца Джорджа в Калгари, маршрут через Джаспер и Банфф, если кого то нужно подвести в Калгари, пишите в лс.
-
Доброго дня. Необхідно вивести кошти з України: готівки USD в Україні -> CAD в Канаді. Відкритий до діалогу в особистих повідомленнях. Дякую.
-
Всім привіт 🙋♀️ Безкоштовно віддаю великий пакет одягу на дівчинку, переважно розмір 4 роки, але зустрічають речі і 3-4. Дуже багато всього. Є і теплі речі і на літо/весну. Джинси, костюми, штани, легінси, блузки, туніки. Знаходжусь в Кренстоні, але можу також зустрітись на півдні в Сітоні, на шонессі або в евергрін. Будь-ласка пишіть в приват якщо когось зацікавило
-
всім привіт, щоб піти на медогляд треба робити апоінтмент чи можно просто поїхати в клініку? та буду вдячна за рекомендацію клініки де не дуже довго це можно робити
-
BIM
-
Ні інженерія
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, як правильно зробити: дочці відкрили візу по CUAET, біометрію не здавала, бо їй 17 років. Чи зможе вона виїхати без біометрії якщо їй виповниться 18 років чи потрібно спочатку здати біометрію? Чи краще виїхати до 18? Заздалегідь вдячна за відповідь