UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Ми з чоловіком шукаємо окрему кімнату, не бейсмент. 🌍 Розташування: Даунтаун, близько до нього чи до C-train. 💸 Бюджет: 900$ за все. 📋 Є рекомендація від минулого арендодавця. ✅ Для нас важливо, щоб в кімнаті було двоспальне ліжко та Інтернет. На спільних територіях щоб була пральна машина та мікрохвильова піч. Щоб житло було тепле. Ми без дітей, без тварин та без шкідливих звичок. Акуратні, спокійні та раді новим знайомствам. Якщо хтось має інформацію чи пропозиції, чекаю в ПП.
-
Шукаю сусіда в 2 bed 1 bath квартиру (я живу в іншій кімнаті) , з 1 листопада , адреса 827 18 avenue SW , в двух хвилинах BestBuy ,17 avenue , автобусні зупинки , спортзали та недалеко Safeway та C train , laundry room по одній на поверх , ціна за кімнату 775 + 450 депозит комунальні включені , окрім світла та інтернету. Кімната буде без меблів. Важливо : бути охайним, дотримуватися чистоти.
-
Добрый день. Ищу работу в магазине на позициии: кассир, работник зала/склада, мерчендайзер, сборщик заказов или что-то в этом духе. Интересует только Full-time без ночных смен с пн по пт. Расположение: Даунтаун, близко к нему или к C-train. Двухлетний опыт работы с людьми, два года опыта работы с наличным и безналичным расчётом, чуть меньше года работы с CRM системами. Перфекционист, умею работать в команде, люблю чистоту и порядок. Могу начать хоть завтра. Буду благодарна за любую информацию и контакты. Мои контакты: либо ЛС, либо почта: [email protected] Всем удачи. Hi! I'm looking for a job in a store on positions: cashier, store hall/stock worker, picker, merchandiser or something like that. Interested in Full-time only, no night shifts Monday through Friday. Location: Downtown, close to it or C-train. Two years of experience working with people, two years of cash and non-cash experience, about a year of working with CRM systems and a love for arranging things nicely. Perfectionist, able to work in a team, love cleanliness and order. I can start even tomorrow. I will be grateful for any information and contacts. Good luck to everyone. My contacts: either PM or e-mail: [email protected]
-
Конечно конечно, в Украине все лучше:-))))
-
Я про палочки сурими, не самого краба) Они в любой стране одинаковые, скорее всего
-
Имхо, абсолютно такая же херня)
-
Там все чітко написано, але Питання потребувало роз'яснення, яке я вже з'ясував. Дякую
-
Привіт! Можливо когось зацікавить , відповів мені ріелтор Ось ж така 3 bedroom 2300$ Його телефон та email (403) 8299835 [email protected]