UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я це розумію, але я інше питання задав. Приблизний варіант відповіді - треба зробити спочатку......
-
Вітаю, підкажить про нюансы першої реєстрації в CRA. Не можу пройти валідацію. Ввожу дані SIN, ZIP, дату народження, та приблизну суму за 22 рік. Видає помилку. Що робити в цьому випадку?
-
Привіт,здається однокімнатна квартира с 1 листопада Дуже простора та затишна квартира 1700(все включено) Депозит 1700 Від дому є інтернет,непогано ловить Район чинук,від станції 10 хвилин,близько зупинки автобуса до центра Є маленький спортзал,та зона відпочинку на 18 поверсі
-
Випрямляч для волосся SugarBoo Extra Long Digital Titanium Styler Pink В користуванні був декілька разів . Також підходить для накручування локонів . Ціна - 20$ Забрати в SW
-
Привіт!🖐 Вже скоро! Україно-Канадська Церква АСД щиро запрошує на Свято Подяки😉 Дата: 21 жовтня. Адреса: 11 Scenic Acres Gate NW, Calgary. 🌤 У програмі: святкове богослужіння, приємні подарунки, смачний обід, збір на допомогу Україні 💙💛. Приєднуйтесь!
-
Дверцята зачиняються в останній день березня. Крапка.
-
Продам швейну, комп‘ютеризовану машинку Singer “Sew Mate” в ідеальному стані, використовувалася кілька разів. Функції : 55 різновидів строчок, 4 автоматичні петлі, функція пришивання ґудзика, задній хід. Ціна 200$.
-
Понял, спасибо
-
Доброго дня! Шукаю роботу front desk, shop assistant, короче кажучи будь-яка. Англійська professional proficient. Якщо знаєте про місця, то відпишіть, будь ласка) Дякую
-
Доброго дня, не підкажете будь ласка, як можна перевести гроші с Канади до Польщі, дякую
-
До конца месяца
-
Сорри если не туда вопрос написал
-
225 Fifth Ave SW Calgary AB T2P 2V7 Canada - тут есть, вроде Лена
-
Всем привет, вопрос по проездному. Если брать на месяц за 112$ он до конца месяца, или на месяц с момента покупки ?
-
Здесь больше скидок на дни после рождества, boxing day называется. Это когда все купили и подарили подарки и вот тогда есть большой сейл. Ну и самый простой способ, подписаться на колебание цены и рассылку того, что вас интересует 🙌